Fab düşünüyodum verdim siparişiniHawk'ın hangi serisi olduğuna göre değişebilir. Bahsi geçen koltuk future mı?
Teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun. Öncelikle montajı zor, ben teknik elemanım montaj deneyimim çok ve buna şükrettim. 20 dakikada tek başıma yaptım, muhakkak yanınızda yardımcınız olsun. Koltuk o kadar rahat ki popomu hissetmiyorumHayırlı olsun. Ürün gelince görüşlerinizi aktarırsanız sevinirim.
Ben amazondan aldım başka yerlerde daha uyguna bulabilirsinlink atarmısın kral bende sandalyede oturmaktan ağrılardan bıktım bi koltuk almam lazımda seçenek çok olduğu için karar veremiyorum link atarsan bi bakayım
Hayırlı olsun, bende birkaç ay önce siyah modelini aldım. Arkadaşın dediği kronik gıcırdama sorunu doğru olabilir benimki de gıcırdıyor fakat beni çok fazla rahatsız etmiyor, kulaklık takılıyken duymuyorum bile zaten. Onun dışında herhangi bir problemi yok gayet rahat.Ben amazondan aldım başka yerlerde daha uyguna bulabilirsin
Fırsat: Hawk Gaming Chair FAB V5 Oyuncu Koltuğu https://www.amazon.com.tr/dp/B09QD281F1?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_HF6KPVFQ2RXWJVCHNB1H
Ben karşılaşmadım gıcırtıyla ama biraz yağ biraz wd40 ile çözülmeyecek sorun yoktur benceHayırlı olsun, bende birkaç ay önce siyah modelini aldım. Arkadaşın dediği kronik gıcırdama sorunu doğru olabilir benimki de gıcırdıyor fakat beni çok fazla rahatsız etmiyor, kulaklık takılıyken duymuyorum bile zaten. Onun dışında herhangi bir problemi yok gayet rahat.