Vatan bilgisayardan aldım orda kurdular windowsuYeni alınan PC nin donması garip olmuş. Windows kurulu mu geldi yoksa siz mi kurdunuz? Sil baştan temiz bir kurulum yapın, bütün sürücülerin ve bios un güncel olmasına dikkat edin.
format at bak sıfırlamak ile format farklı şeyler format atın hocam duzelmezse vatan gisin soyleyin eger red ederlerse thh basvurun ama faturan var iseVatan bilgisayardan aldım orda kurdular windowsu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pcyi alalı 1.5 hafta falan oluyo
knka sorunu cozdunmu bende aynı sıkıntıyı yasıyorumŞöyle şuana kadar 2 defa yaşadım ikiside valorantta iken alt tab atmaya çalışırken diğer hiçbir oyunda bu sorunu yaşamadım
Aynı sorun birebir aynısı bendede var valoranta yazdım bana mscomfigden microsoft seçenekleri kapatın gibi şeyler yazmışlar onları yapınca van81 hatası verdi tekrar eski ayarlara aldım ama donma hala devam ediyor.Şöyle şuana kadar 2 defa yaşadım ikiside valorantta iken alt tab atmaya çalışırken diğer hiçbir oyunda bu sorunu yaşamadım
Madned (VALORANT Support) 21 Eyl 2024 10:51 UTC Selamlar dostum, Biletin için sana çok teşekkür ederiz. ^^ Sorunun çözümü için aşağıdaki adımları uygular mısın?
|
hiçbişey yapmadım ama düzeldi daha tekrar etmediknka sorunu cozdunmu bende aynı sıkıntıyı yasıyorum