Neler Yeni

Pc logo ekranında ve windowsta donuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
abuzer kömürcü
5700x3d 4080s asus b550mk anakart raijintek cratos 850w psu sistem kullaniyorum bilgisayarda herhangi bir sorun olmamasina ragmen kapattiktan sonra ertesi gun actigimda acilmadi logo ekraninda yukleniyor durumuna gelip donup monitoru standby durumuna aliyor ama calismaya devam ediyor kasa windowsa ulassam bile ekran yine gidiyor monitor standby oluyor ve kendini resetliyor resetledigi yerde yine donuyor bu sorunun kaynagi nedir islemci kaynakli olabilir mi islemciyi elmacik bilgisayardan n11 uzerinden almistim ramleri kontrol ettim 4x8 32gb ram kullaniyorum 2x8 denedim bios pil cikardim herhangi bir degişiklik olmadi bilgisi olan var mi bu konuda format filan attim formattan sonra windows acildiginda 5dk sonra yine ayni muhabbet donuyor windowsu sadece güvenli modda kullanabiliyorum guvenli modda herhangi bir takilma donma durumu olmuyor suruculeri silip yukluyorum o da iş yapmiyor basina boyle birsey gelen var mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
abuzer kömürcü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartta ekran kartinin pcb sinin boşlugundan yanan kırmızı led görüyorum yanıp sönüyor ama ne ledi oldugu hakkinda bir fikrim yok

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
yanan led in fotoğrafını atar msınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
abuzer kömürcü
yanan led in fotoğrafını atar msınız
Hocam göremiyorum ki yanan ledi milletin anakartinda dram cpu filan ledler oluyor debug ledleri ben anakartimda denk gelmedim goremiyorum ekran kartinin takili oldugu yuvada pcb nin arasindan baktigimda yanan bir led goruyorum ama ne oldugunu bilmiyorum guvenli modda calistiriyorum pc yi o led yanmiyor suan ddu ile surucu kaldirdim pc normal windowsa geldi el ile surucu yukledim yine ayni olaylara donuyor

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
hocam görmeyince bişey diyemem malesef. ancak şöyle yapın ekran kartını çıkartın pc yi öyle açmayı deneyin işlemcinizin d.grafk kartı olduğu için pc açılacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
abuzer kömürcü
hocam görmeyince bişey diyemem malesef. ancak şöyle yapın ekran kartını çıkartın pc yi öyle açmayı deneyin işlemcinizin d.grafk kartı olduğu için pc açılacaktır
Şöyle diyeyim ddu ile nvidia grafik surucusunu sildigim zaman normal windows aciliyor microsoft temel bagdastiricisi şeyiyle aciyor kullaniliyor ama nvidia grafik surucusu yukledigimde ekran monitoru standby a aliyor kasa çalışıyor 2 3dk sonra bakiyorum resetlemis kendini ama resetlerken logo ekraninda yuklemme isareti 1 2 dönüyor sonra orda da donuyor klavyenin ışığı gidiyor kasa açık ve monitor yine standby a dusuyor reset atiyorum ayni reset ayni en son guc tusu ile 2 kere kapatip guvenli moda aliyorum guvenli modu açıyor ya winsat performans testi filan yapiyorum puanlarda yuksek 9.9 filan sadece grafik 7.7 bios da guncelledim ramleri 3600 e cektim filan bi sikinti yok yani nvidia surucusu yukleyince acmiyor gibi bir durum var nasil iştir bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kirmizi led sanirsam zotac trinity black 4080 super kartin kendi ledi anakartla bi ilgisi yok galiba

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
bir önceki sürücüyü yüklemeyi denediniz mi galiba sürücü de bi sıkıntı var. ramlarde bi sorun olduğunu sanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
abuzer kömürcü
bir önceki sürücüyü yüklemeyi denediniz mi galiba sürücü de bi sıkıntı var. ramlarde bi sorun olduğunu sanmıyorum
Denedim 1 2 ay eski surucuyude yukledim surucu yuklendikten sonra niyeyse boyle oluyor gibi şuan ddu ile suruculeri sildim microsoft temel bagdastirici ile normal sekilde calisiyor ama dedigim gibi ekran karti surucusu yok virus filanda soz konusu degil 76 kere formatladim zaten nerdeyse :D bu ne sacma nasil birseydir nasil cozulur

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
sürücüyü ne üzerinden yüklüyorsunuz experience üzernde mi

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
gforce experience yi pc ye indirip ordan indirin driveri. o uygulama uyumluluğu da kontrol ediyor çünkü

Top Bottom