PC LOLDE DROP YİYOR ÇÖZÜM BİLEN ?

Egean

80+ Bronze
Katılım
26 Mayıs 2020
Mesajlar
576
Reaksiyon skoru
89
HİÇBİR OYUNDA BÖYLE Bİ SORUNUM YOK SADECE LOLDE OYUNUM DROP YİYOR DRİVERLARIM GÜNCEL WİNDOWS GÜNCEL LOLU SİL YÜKLE YAPTIM HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEDİ BİLEN VAR MI Bİ YÖNTEM FALAN
 
MSİ 4070 SUPER GAMİNG X SLİM EKRAN KARTI RYZEN 5 7500F İŞLEMCİ 32 GB RAM VAR AKLIMA HİÇBİR SORUN GELMİYOR LOLDE KASMASI İÇİN
 
LOL oyununda fare Hz oranı 1K üstündeyse FPS drop sorunu vardı. Fare Hz oranı 1K Hz üstündeyse düşürün veya 500, 250, 125 Hz geçip test edin.
Bunun dışında lag vb. kaynaklı da oyun içindeki FPS düşebilir. Sunucu ve sizin bilgisayardaki animasyon vb. hatalı etkileşirse, oyun içindeki FPS dengesizleşir gibi diyebilirim. Buna VPN, Discord vb. girmek için kullandığınız araçlar da neden olabilir.

Vanguard ile çakışan bir uygulama, oyunu tamamen kapatmak yerine bu tarz performans sorunlarına da yol açabilir. O yüzden arka planda gereksiz uygulamaları kapatıp oynamayı deneyin.

Mesela İKV oyununda launcher bayağı eskiydi, kullanıcı adı ve şifre girme kısmı böyle yavaş moda almış gibi yavaş oluyordu. Arka planda spesifik bir uygulama açınca hızlanıyordu falan. Yani bazı uygulamaların böyle sorun yaşama ihtimalleri var. Özellikle LOL gibi aşırı eski bir oyunun spesifik bir uygulama veya donanımda düzgün çalışmama ihtimali de yüksek.

Ayrıca şu konuyu da bırakayım. Genel bir güncelleme kontrolü ve ince ayarları uygulayın. Genel sistem istikrarı açısından da iyi olacaktır.

 
Geri
Top