PC Mİ LAPTOPMU

Reaksiyon skoru
12
Merhaba bilgisayar almaya karar verdim artık eski bilgisayarım işimi görmüyor üniye gideceğim için [2 sene sonra] ailem laptop almakta ısrarcı fakat masaüstünün yararlarını onlara anlatamıyorum taktik verirmisiniz fikirlerini değiştirmem için ben pc istiyorum onlar laptop.

Sürekli gezen biriysen laptop alma çok pişman olursun

Merhaba bilgisayar almaya karar verdim artık eski bilgisayarım işimi görmüyor üniye gideceğim için [2 sene sonra] ailem laptop almakta ısrarcı fakat masaüstünün yararlarını onlara anlatamıyorum taktik verirmisiniz fikirlerini değiştirmem için ben PC istiyorum onlar laptop.
Yapacağın işi söylememişsin eğer oyun ise masa üstü hem daha performansli hrm daha ucuz ama aileni tanimadigimiz ve senin ne yapacağını ne ile ilgilendigini üni de ne okumak istedigini bilmedigimiz icin net bir cevap veremeyiz. AMA Sadece oyun için masa ustu daha iyidir

Çok geziyorsan laptop almalısın. Gezmiyorsan ve Performans istiyorsan Masaüstü.

Çok seyhata cikan biriysen laptop al

Merhaba bilgisayar almaya karar verdim artık eski bilgisayarım işimi görmüyor üniye gideceğim için [2 sene sonra] ailem laptop almakta ısrarcı fakat masaüstünün yararlarını onlara anlatamıyorum taktik verirmisiniz fikirlerini değiştirmem için ben PC istiyorum onlar laptop.
Aslında kısaca şöyle açıklayabiliriz.eskiden ben sürekli geziyorum bana laptop lazım kasayı napayım derlerdi ancak şuan gezen birinin laptop almasında mantık göremiyorum çünkü zaten bütün yükü akıllı telefonlar üstlendi laptopa iş veya okul için pek ihtiyaç kalmadı bu işler akıllı telefonlardanda görülebiliyor insanlar artık .O yüzden akıllı telefona sahip (ki akıllı telefonu olmayan yok) herkesin kasa alması daha mantıklı

Dostum sonuçta üniversiteye gidince masaüstü bilgisayarını taşıyabilirsin,Zaten yılda 2 kez ailenin yanına gitsen -aynı şehirde değilsen-Onlarda da taşıyabilirsin sistemini ekran kartını çıkartıp.

Geri