Öneri Pc mi Ps4 mü??

APU nasıl 550 dolar? 3200g 78 euro. 550 Dolara 1660lı sistem toplanır rahat
Burda dolar değil frank aslında frank daha değerli ama bilmiyorum neden böyle burası msi göz 1660 x Ventura 6gb 250 fr Ryzen 5 3600 190 fr
R5 3400g 155 fr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya ben Amazon’dan alışveriş yapma taraftarı değilim gördüğüm pek çok sorun yaşayan insan var

Gördüm evet 500'e APU toplamak yerine bütçeyi 200 falan arttırıp güzel bir bilgisayar toplayabilir. Sonradan PS5 almak ise daha mantıklı olur. Bu dönemde neredeyse PS5 çıkacak iken PS4 alınmaz bence.
Anladım dostum şuan elimde 350 var önümüzdeki ay bi 450 ye falan tamamlayabilirim yani onun için 1 2 ay daha beklemem gerekli ve yaz geldi. Ayrıca ben oyuna baya açım daha fazla beklemek istemiyorum. Ve ps4 e özel birçok oyun var onları oynamayıda istiyorum aslında of bilmiyor çok kararsızım PC toplamayı istiyorum ama beklemekte istemiyorum

Son düzenleme:
Burda dolar değil frank aslında frank daha değerli ama bilmiyorum neden böyle burası MSI göz 1660 x Ventura 6gb 250 fr Ryzen 5 3600 190 fr
R5 3400g 155 fr

Ya ben Amazon’dan alışveriş yapma taraftarı değilim gördüğüm pek çok sorun yaşayan insan var

Anladım dostum şuan elimde 350 var önümüzdeki ay bi 450 ye falan tamamlayabilirim yani onun için 1 2 ay daha beklemem gerekli ve yaz geldi. Ayrıca ben oyuna baya açım daha fazla beklemek istemiyorum. Ve ps4 e özel birçok oyun var onları oynamayıda istiyorum aslında of bilmiyor çok kararsızım PC toplamayı istiyorum ama beklemekte istemiyorum
Valla benim ülkemde 8lik ram 35 lira olsa hiç durmam 10 tane alırım :D Pc toplamanı tavsiye ederim

Valla benim ülkemde 8lik RAM 35 lira olsa hiç durmam 10 tane alırım :D PC toplamanı tavsiye ederim
Valla benim ülkemde 8lik RAM 35 lira olsa hiç durmam 10 tane alırım :D PC toplamanı tavsiye ederim
dostum sana bir site linki atıyorum müsaitsen ordan bir sistem toplarmışım bana olabildiği kadar uygun 1080p birçok oyunda iyi fps verecek bir sistem. Şuan konsol için birçok oyun indirimde burada mesela far cry sadece 17 gibi gibi yani kısaca bana ps4 prodan daha iyi en uygun sistemi toplayabilirmisin? Tabi ileriye dönümlüğü olsun. https://www.digitec.ch/

dostum sana bir site linki atıyorum müsaitsen ordan bir sistem toplarmışım bana olabildiği kadar uygun 1080p birçok oyunda iyi fps verecek bir sistem. Şuan konsol için birçok oyun indirimde burada mesela far cry sadece 17 gibi gibi yani kısaca bana ps4 prodan daha iyi en uygun sistemi toplayabilirmisin? Tabi ileriye dönümlüğü olsun. https://www.digitec.ch/
Bütçe ne?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,005
Üyeler
191,201
Son üye
MASTERFF
Geri