Çözüldü✓ PC mi satıp bu sistem alınır mı?

70bin bütçen varsa taksitli 9070xt hazır sistem alman mantıklı olur. Almadan önce tabi bulduğun sistemi forumla paylaş. Daha 2 hafta önce 72bine 5070ti sistem alanlar oldu forumda

İşte pahalı olduğunu ordan hesapla. Ama ben görüyorum 40-42bine 9060xt sistemler. Hatta gaming gecesinde daha yeni 38k ya 9060xt sistem satılmıştı. Ram fiyatlarından dolayı işler biraz daha karıştı tabi 32gb ram orantıyı direkt bozuyor. Sende mesela 600w ile rahatça çalışacak sisteme 750w psu bakmışsın. Kule tipi soğutucu 7500f e yeterliyken 5bin sıvı soğutma eklemişsin. Ssd 5,5a varken aynı performansı daha pahalıya tercih etmişsin. B650m r işini rahat rahat görecekken msi b850 gp fantezi kaçmış. Yani bunların hepsi fiyat performans dengesini bozmuş. 40bin lirayada 7500f+ 9060xt sistem alan biri senden 30bin az vermesine rağmen benzer performansı alacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Psu da bronze, gold gibi sertifikalar güç verimliliğini gösterir. Gold psu alsanda yanabilir bu tamamen psudaki kapasitörlerin kalitesi ve koruma devreleriyle alakalı.
Ustam dediklerinizde haklısınız bana 850 anakartlar ileriye dönük diye onu koyayım dedim sıvı soğutma iyi soğutuyor diye ondan koydum kartlar kaç watt yiyo kaç lazım bilmeden koydum derken fiyat dediğiniz gibi uçmuş

70bin bütçen varsa taksitli 9070xt hazır sistem alman mantıklı olur. Almadan önce tabi bulduğun sistemi forumla paylaş. Daha 2 hafta önce 72bine 5070ti sistem alanlar oldu forumda
teşekkürler ustam almadan tekrar danışacağım bilgi için bir paylaşayım dedim dönüş için teşekkürler

götürür ama 2k ultrada gta6 gibi yapımlar zorlar 9060xtyi
Hocam son konuyu kapamadan benim şu an monitör 1080p bu kartları 1080pde falan açarsak yırtılma falan oluyor mu yoksa bir sıkıntı çıkarmaz mı ya da 2k monitör de 1080p falan oynanırsa gibi bu konuda bir bilginiz var mı bir forumda okumuştum tam emin değilim

Ustam dediklerinizde haklısınız bana 850 anakartlar ileriye dönük diye onu koyayım dedim sıvı soğutma iyi soğutuyor diye ondan koydum kartlar kaç watt yiyo kaç lazım bilmeden koydum derken fiyat dediğiniz gibi uçmuş

teşekkürler ustam almadan tekrar danışacağım bilgi için bir paylaşayım dedim dönüş için teşekkürler

Hocam son konuyu kapamadan benim şu an monitör 1080p bu kartları 1080pde falan açarsak yırtılma falan oluyor mu yoksa bir sıkıntı çıkarmaz mı ya da 2k monitör de 1080p falan oynanırsa gibi bu konuda bir bilginiz var mı bir forumda okumuştum tam emin değilim
bişey olmaz yırtılmanın bunlarla alakası yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,666
Üyeler
192,450
Son üye
XThoreX
Geri