dogru diyor steamden al test et sonrada iade et begendiysen kalsinBoşuna iade diye Bişey yok. Al indir oyna bak. Olmadı iade
Adam 2. El alıyor büyük ihtimalle ondan test etmeyi düşünüyorPcni test etmek istiyorsan işlemci + ekran kartı modeli + game test diye youtuba yaziyorsun orda hiç indirmeye ve virüs bulaşma riskine girmeden sonucu görüyorsun. Ona yakın sonuç alırsın. İndirdiğin yerden virüs girerse fps düşer. Eski versiyonsa vs. farklı fps verir. Sonuçta dediğim youtube testte de yeterince bilgi sahibi olabilirsin
Fps için ordan bakabilir ancak oyunda kapaniyor mu, çok ısınıyor mu diye bakmak için oyunu indirmesi lazim.Pcni test etmek istiyorsan işlemci + ekran kartı modeli + game test diye youtuba yaziyorsun orda hiç indirmeye ve virüs bulaşma riskine girmeden sonucu görüyorsun. Ona yakın sonuç alırsın. İndirdiğin yerden virüs girerse fps düşer. Eski versiyonsa vs. farklı fps verir. Sonuçta dediğim youtube testte de yeterince bilgi sahibi olabilirsin
Bende bilgisayarı var elinde ama kasacak oyuna boşa para vermemek istiyor diye düşündüm. Ona göre oyunları satın alacam demiş çünkü. Ona göre pcyi alacam dese senin dediğini anlardımAdam 2. El alıyor büyük ihtimalle ondan test etmeyi düşünüyor
Ben yine de steamden alırdım. Zaten iade hakkım var. Boşuna crack indirip riske girmek istemezdim. Ki zaten sorun çıkmazsa alacağını belirtmiş. Sorun çıkmazsa aynı oyunu bidaha indirmek zorunda kalacakFps için ordan bakabilir ancak oyunda kapaniyor mu, çok ısınıyor mu diye bakmak için oyunu indirmesi lazim.
Güvenilir(fitgirl) yerden indirip deneyip silersen bir sıkıntı olmaz ilerde indirimde alırsın.Gta 5 ve rust için pc mu test edip ona göre oyunları satın almak istiyorum ve bunun içinde sadece crack yönteme başvurmak zorundayım sizce bir sıkıntı çıkarmı?
oyunu steam üzerinden satıl al ve test et sorun çıkartırsa iade et ve korsan indirdiğin oyundan alacağın sonuç ve steam üzerinden indirdiğin oyundan alacağın sonuç muhtemelen farklı olacak o yüzden steam üzerinden al ve kesin sonuca bak aynı zamanda 2 kez indirmek zorunda kalmazsın virüslede uğraşmassınGta 5 ve rust için pc mu test edip ona göre oyunları satın almak istiyorum ve bunun içinde sadece crack yönteme başvurmak zorundayım sizce bir sıkıntı çıkarmı?