Ben eskiden crack gta sa indirmiştim. Görev almak için ryder in evine falan girdiğimde duvardaki resimler full nude içerikli resimlerdi ondan sonra hiç crack işine falan bulaşmadımYıllardır crack oyun indiririm ve düzgün yerlerden indirdiğim için sıkıntı olmuyordu. Güvenilir bir yerden indirimden sıkıntı çıkmaz ama direk steamdan alıp test edip beğenmezsen iade edebilirsin.
Ee ben bunda sakınca göremedim?Ben eskiden crack gta sa indirmiştim. Görev almak için ryder in evine falan girdiğimde duvardaki resimler full nude içerikli resimlerdi ondan sonra hiç crack işine falan bulaşmadım
Link veriyim istersen reisEe ben bunda sakınca göremedim?
O senin beceriksizliğin oluyor.Ben eskiden crack gta sa indirmiştim. Görev almak için ryder in evine falan girdiğimde duvardaki resimler full nude içerikli resimlerdi ondan sonra hiç crack işine falan bulaşmadım
Yok kalsın. GTA sa'yı 3 kere bitirdim zaten. Yeter bu kadar.Link veriyim istersen reis
La ne beceriksizliği olay bayağı bir eskiden oluyor. Nerden bileyim çocuk halimle. 3 TL ye cd alıyorduk gta sa falan 2-3 cd ye bölüyoralardı 10tl oluyordu az para değildi o zamanlar. İnternetten araştırıyorduk bizde rastgele indirdim o zamanlar şimdiyle mi karşılaştırıyon aaaaaaaaaaO senin beceriksizliğin oluyor.
La ne beceriksizliği olay bayağı bir eskiden oluyor. Nerden bileyim çocuk halimle. 3 TL ye cd alıyorduk gta sa falan 2-3 cd ye bölüyoralardı 10tl oluyordu az para değildi o zamanlar. İnternetten araştırıyorduk bizde rastgele indirdim o zamanlar şimdiyle mi karşılaştırıyon aaaaaaaaaa
O zamanı şimdiyle karşılaştıran sensin.İyi olur trojan vb. girer ortaya doğal bir pc stress testi çıkmış olur. Birde kişisel bilgilerini de alırlarsa gerçek hayat stres testi de beraberinde gelir. Neymiş öyle furmark felan
Evet, o zaman da emek hırsızlığıydı şimdi de emek hırsızlığı. Çok şükür parasını verip oynuyorum. Birincisi kimse kimsenin hayrına iş yapmaz, ikincisi bir takım grupların bu oyunları kırarak firmalara ücretsiz oyun yapın vb. tarzında halkı örgütleyip bir tavır almasını da yanlış buluyorum.O zamanı şimdiyle karşılaştıran sensin.
Emek hırsızlığı olmasıyla, halkı örgütlemeleriyle; trojan ve kişisel bilgilerin çalınması arasında alakayı anlayamadım. Evet, hayrına yapmıyorlar zaten. Ün için yapıyorlar.Evet, o zaman da emek hırsızlığıydı şimdi de emek hırsızlığı. Çok şükür parasını verip oynuyorum. Birincisi kimse kimsenin hayrına iş yapmaz, ikincisi bir takım grupların bu oyunları kırarak firmalara ücretsiz oyun yapın vb. tarzında halkı örgütleyip bir tavır almasını da yanlış buluyorum.
Demek istediğim kimse kimseye çıkarsız bir hizmet vermez, eninde sonunda bir düşünce veya maddi çıkar vardır. Ün elde etmek diyip kenara atmak çok saçma, isterse oyunun kaynak kodlarını açığa çıkartsınlar firmaların umurunda olmuyor genellikle ve istedikleri ücreti de vermiyorlar. Yakın tarihte te eski tarihte de birçok örneklerini gördük. Bu ün ne işe yarıyor o zaman? Hırsız gene hırsızdır..Emek hırsızlığı olmasıyla, halkı örgütlemeleriyle; trojan ve kişisel bilgilerin çalınması arasında alakayı anlayamadım. Evet, hayrına yapmıyorlar zaten. Ün için yapıyorlar.