Neler Yeni

Pc mi toplamalıyım Laptop Mu almalıyım

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
13k bütçem var arada sırada tatil yapıyorum ama 3 ayda bir falan oluyor ve laptoplarda istediğim özellikler olmuyor mesela bana lazım olan 16ram 1tb depolama ama olmuyor yani dediğim hangisini almalıyım toplama ise öneri yapar mısınız monitörlü laptop ise öneri yapar mısınız dediğim özellikli 144hz olsa iyi olur çok şey istediysem kusura bakmayın

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
Kasa topla bence her çilesine değer

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Laptop alman senin için daha faydalı olacaktır. 3 ayda 1 çok uzun bir süre değil.
Laptop aldıktan sonra düşük olan RAM'e takviye yapabilirsin mesela 8GB RAM olan ama beğendiğin bir laptop varsa bir tane daha 8GB RAM alıp 16'ya çıkarabilirsin depolama için de aynısı mesela 500GB SSD ile geliyorsa onu 1TB SSD ile değiştirebilirsin.

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop alman senin için daha faydalı olacaktır. 3 ayda 1 çok uzun bir süre değil.
Laptop aldıktan sonra düşük olan RAM'e takviye yapabilirsin mesela 8GB RAM olan ama beğendiğin bir laptop varsa bir tane daha 8GB RAM alıp 16'ya çıkarabilirsin depolama için de aynısı mesela 500GB SSD ile geliyorsa onu 1TB SSD ile değiştirebilirsin.
Güzel fikir bunu yapabilirim uğraştırmaz peki herhangi bir tane önerirsen biliyorsan bu ne olur

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
13k bütçem var arada sırada tatil yapıyorum ama 3 ayda bir falan oluyor ve laptoplarda istediğim özellikler olmuyor mesela bana lazım olan 16ram 1tb depolama ama olmuyor yani dediğim hangisini almalıyım toplama ise öneri yapar mısınız monitörlü laptop ise öneri yapar mısınız dediğim özellikli 144hz olsa iyi olur çok şey istediysem kusura bakmayın
hocam biraz sana kalmış,çok gezen biri isen gezdiğiniz yerlerde cihaza ihtiyacın oluyorsa laptop alabilirsin,3 ayda bir gidiyorsan bence Masaüstü toplayın.

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesela bu güzel midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam biraz sana kalmış,çok gezen biri isen gezdiğiniz yerlerde cihaza ihtiyacın oluyorsa laptop alabilirsin,3 ayda bir gidiyorsan bence Masaüstü toplayın.
Çok gezmiyorum zaten okul açılıyor ara tatil falan filan babama gidebilirim

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Mesela bu güzel midir?

Çok gezmiyorum zaten okul açılıyor ara tatil falan filan babama gidebilirim
o bütçeye RTX 3060 ti veya RX 6600 xt bulabilirsiniz,tabi 3060 ti alırsanız monitöre bütçe kalmaz RX 6600 xt ye bakabilirsiniz 3060 ti ın biraz gerisinde bir kart.

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Bura.K

80+ Silver
Mesela bu güzel midir?
Kötü. MSI Thin modellerin kasaları berbat oluyor. En düşük kasaları kullanıyorlar.

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Portatifliğin senin için ne kadar önemli olduğuna bak ona göre seçimini yap çok ağır program/oyun tarzı bir derdin yoksa da kesinlikle laptop bu arada.

Bura.K

80+ Silver
Ne önerirsiniz?

MSI kalitesi var. Özellikleri bir tık düşük ancak donanımdan kısıp kasa, klavye ve soğutmaya abanan bir model.

Top Bottom