Neler Yeni

PC Montajında Yardım Arıyorum

Satriani

80+ Bronze
Kasa toplama olayında zaten en saçma sıkıntı iş bu görünür ama zaten hepsinin yeri belli, boşta kalan boşta kalsın yani.
Önce yeri belli olan hepsini bi' yerleştirmek lazım, ki orada fan kabloları var, onları bi' arkaya taktıktan sonra geriye 3-5 kablo kalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Besir
Kasa toplama olayında zaten en saçma sıkıntı iş bu görünür ama zaten hepsinin yeri belli, boşta kalan boşta kalsın yani.
Önce yeri belli olan hepsini bi' yerleştirmek lazım, ki orada fan kabloları var, onları bi' arkaya taktıktan sonra geriye 3-5 kablo kalıyor.
Aynı kablodan 293882 tane var ama girişleri yok yani girişi olan şeyler var ön ana kartta girişler var bide arkada girişler var
Mesaj otomatik birleştirildi:

eymen_z_z arthur var pp de

186 takipçili olanmı
Evet

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Eymenarthur
Aynı kablodan 293882 tane var ama girişleri yok yani girişi olan şeyler var ön ana kartta girişler var bide arkada girişler var

Evet
attım istek

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,717
İsim
misfit
Eleyerek gidersen senin için daha basit olur. Önce 24 pin anakart kablosunu tak, sonra cpu için 4 veya 8 pin kablosunu tak, sonra ssd ve usb kablolarını tak, son olarak da ekran kartının kabloyu takıp kapat. Basitmiş gibi anlattım ama cidden basit, PSU modüler olmadığı için çok gereksiz kablo var sadece, oradakilerin yarısını kullanmayacaksın.

Satriani

80+ Bronze
Eleyerek gidersen senin için daha basit olur. Önce 24 pin anakart kablosunu tak, sonra cpu için 4 veya 8 pin kablosunu tak, sonra ssd ve usb kablolarını tak, son olarak da ekran kartının kabloyu takıp kapat. Basitmiş gibi anlattım ama cidden basit, PSU modüler olmadığı için çok gereksiz kablo var sadece, oradakilerin yarısını kullanmayacaksın.
Evet, modüler PSU'ların da bu güzelliği var, ne kullanacaksan onu takıp geçiyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Besir

24 pini ve ekran kartını taktım CPU Yu ekran kartının en sol üstünde 8 pinlik yer var oraya mı takıyim

1000124622.jpg
işte bunları bulamıyorum bunlar delirtiyo

1000124623.jpg
bide şu küçük var bir sürü girişi var

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,717
İsim
misfit
24 pini ve ekran kartını taktım CPU Yu ekran kartının en sol üstünde 8 pinlik yer var oraya mı takıyim
Evet, 8 pinlik yere CPU güç kablolarını takacaksın. O arkadaki küçük pinler fanlar için önce o arkadaki küçük kartın 2 pinlik yuvalarına güç kablosu takacaksın, sonra da fanların kablolarını ona bağlayacaksın.

Top Bottom