Neler Yeni

Yardım PC nasıl temizlenir?

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf
saç kurutma makinelerinin soğuk modu olur genelde onla uzaktan uzaktan temizle bir şey olmaz.
Hocam soğuk mod bulunmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartının garantisi devam ediyordur 1.5 yıl önce alındıysa, servise gönderin bakım için.
İşlemciyede kendiniz termal macun uygulamanız lazım MX-4 2019 edition alabilirsiniz TeknoBiyotik üzerinden.
Havaya gerek yok fırça ile fanların içini falan temizleyebilirsin.
Hocam çok gidip gelmesini istemiyorum ekran kartının birde fırça iyi temizlermi fan haricinde statik elektrik yaratmasın?

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Merhaba PC temizleyeceğim ama elimde soğuk hava üfleyecek bir makine yok.Pcyi alalı 1.5 yıl oldu hemen hemen 6 ay kullanabildim sadece.Statik elektrik yaratmayarak nasıl temizleyebilirim?Ekran kartınada çok dokunmak istemiyorum 1.5 yılda çok tozlanmış mıdır ekran kartının içi temizleme gerek var mı?
El kompresörü al, pc ye hava üfleyerek temizlemen lazım, elektrik süpürgesi falan hikaye sakın deneme. Ekran kartında da mantıken toz tutmuştur yumak yumak olmuştur, işlemcinde sıvı soğutma yoksa o da aynı şekilde. İkisine de hava tutman gerekiyor. Daha sonra işlemci soğutucunu söküyorsun ve termal macunu silip yenisini sürüyorsun. Termal macun araştır internetten önerim Cooler Master Mastergel, daha iyisi vardır bilmiyorum. Daha sonra kasanın sökülebilir parçaları varsa onları söküp köpükle yıka 2 gün falan kurut hava alacak bir yerde. Bu kadar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Meuf

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf
El kompresörü al, pc ye hava üfleyerek temizlemen lazım, elektrik süpürgesi falan hikaye sakın deneme. Ekran kartında da mantıken toz tutmuştur yumak yumak olmuştur, işlemcinde sıvı soğutma yoksa o da aynı şekilde. İkisine de hava tutman gerekiyor. Daha sonra işlemci soğutucunu söküyorsun ve termal macunu silip yenisini sürüyorsun. Termal macun araştır internetten önerim Cooler Master Mastergel, daha iyisi vardır bilmiyorum. Daha sonra kasanın sökülebilir parçaları varsa onları söküp köpükle yıka 2 gün falan kurut hava alacak bir yerde. Bu kadar.
Ekran kartının içini açmaya gerek var mı?

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Tony Montana
  • Beğen

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Tony Montana
Hocam termal macun alacağım hava kompresörünü alabileceğimi pek zannetmiyorum onun yerine ne kullanabilirim?
Hava kompresörü almaya çalış hocam 1 aya 2 aya geç olsun güç olmasın kesin alınması gereken bir ürün olarak görüyorum. Saç kurutma makinasının soğuk kısmı olsa bile işe yaramaz fıs

• Beğen

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf
Hava kompresörü almaya çalış hocam 1 aya 2 aya geç olsun güç olmasın kesin alınması gereken bir ürün olarak görüyorum. Saç kurutma makinasının soğuk kısmı olsa bile işe yaramaz fıs
Peki hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,894
Üyeler
163,235
Son üye
latos
Top Bottom