Neler Yeni

Yardım PC nasıl temizlenir?

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf
Merhaba PC temizleyeceğim ama elimde soğuk hava üfleyecek bir makine yok.Pcyi alalı 1.5 yıl oldu hemen hemen 6 ay kullanabildim sadece.Statik elektrik yaratmayarak nasıl temizleyebilirim?Ekran kartınada çok dokunmak istemiyorum 1.5 yılda çok tozlanmış mıdır ekran kartının içi temizleme gerek var mı?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ekran kartının garantisi devam ediyordur 1.5 yıl önce alındıysa, servise gönderin bakım için.
İşlemciyede kendiniz termal macun uygulamanız lazım MX-4 2019 edition alabilirsiniz TeknoBiyotik üzerinden.
Havaya gerek yok fırça ile fanların içini falan temizleyebilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Meuf

NespaY

80+ Silver
Merhaba PC temizleyeceğim ama elimde soğuk hava üfleyecek bir makine yok.Pcyi alalı 1.5 yıl oldu hemen hemen 6 ay kullanabildim sadece.Statik elektrik yaratmayarak nasıl temizleyebilirim?Ekran kartınada çok dokunmak istemiyorum 1.5 yılda çok tozlanmış mıdır ekran kartının içi temizleme gerek var mı?
Bilgisayar kasası 6 ayda bir temizlenmelidir zaten.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Beğen

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
saç kurutma makinelerinin soğuk modu olur genelde onla uzaktan uzaktan temizle bir şey olmaz.

• Beğen

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ekran kartının garantisi devam ediyordur 1.5 yıl önce alındıysa, servise gönderin bakım için.
İşlemciyede kendiniz termal macun uygulamanız lazım MX-4 2019 edition alabilirsiniz TeknoBiyotik üzerinden.
Havaya gerek yok fırça ile fanların içini falan temizleyebilirsin.
2019 edition sahte oluyor.Bence en ideal 2020 edition

• Beğen

HelpMeYou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir
Adam ne sormuş siz ne diyorsunuz. Bu ülkede boş konuşmak genetik heralde.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,793
Üyeler
163,220