Neler Yeni

Pc nin yan camı kapalımı daha iyidir yoksa açıkmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert Boyraz
PC nin camını çıkararak kullanıyorum fakat çok tozlanıyor kapağı kapatırsam sıcaklık değerleri yükselirmi yükselirse ne kadar değişir
Şu anki sıcaklıklar
Ryzen 5 3600 70 - 80 maksimum
Rtx 2060 70 maksimum

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Kasanız nedir?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
PC nin camını çıkararak kullanıyorum fakat çok tozlanıyor kapağı kapatırsam sıcaklık değerleri yükselirmi yükselirse ne kadar değişir
Şu anki sıcaklıklar
Ryzen 5 3600 70 - 80 maksimum
Rtx 2060 70 maksimum
Hava sirkülasyonu iyiyse çıkartmanıza gerek yok. Ama genelde açık olması daha iyi oluyor sanırım.

ventioNN

80+ Platinum
Denemen lazım,bu sorunun tam cevabını biz değil sen verebilirsin. Kapattığında sıcaklık değeri yükseliyor ise, açık bırakıp günlük temizleme yapıp bu sayede tozları temizleyebilirsin.Ek olarak bir diğer alternatifte kasayı değiştirmek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert Boyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denemen lazım,bu sorunun tam cevabını biz değil sen verebilirsin. Kapattığında sıcaklık değeri yükseliyor ise, açık bırakıp günlük temizleme yapıp bu sayede tozları temizleyebilirsin.Ek olarak bir diğer alternatifte kasayı değiştirmek.
Temizlemeyi nasıl yapabilirim hiç bilgim yok bu konuda

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Kankam d.a yeni video atıcak ondan yararlanabilrisin cam panele matkap ile küçük delik açıyor ve hava sirkülasyonu daha iyi oluyor yakında o video gelicek az bekle d.a ne yaparsa sende onu yap bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert Boyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam d.a yeni video atıcak ondan yararlanabilrisin cam panele matkap ile küçük delik açıyor ve hava sirkülasyonu daha iyi oluyor yakında o video gelicek az bekle d.a ne yaparsa sende onu yap bence
Bilmiyordum video geleceğini Abdullah abi yaparsa iyi yapar

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Ben kapalı kullanıyorum böyle hoşuma gidiyor bence sisteminin ne istediğine bak ben ısınıyorum derse aç yok ben böyle iyiyim derse kapat kapalı olması içinin temiz kalması açısından iyi

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,055
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Kapalı daha iyidir. Hem toz girmez, hem de hava sirkülasyonu bozulmaz.
İşlemcin fazla ısınıyor. Biosdan voltajını düşürmeni öneririm, bu sayede sorun ortadan kalkacaktır.
Ekran kartı sıcaklığın oldukça iyi.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Şahsen ben sıcak oluyor diye kasamın mesh camını delmem. Bence Abdullah abide deney amaçlı yapıyor.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Bilmiyordum video geleceğini Abdullah abi yaparsa iyi yapar
Kanka bende ınsta stroyde gördüm cam panele delikler açmış ve böylece küçük hava delikleri oluştu bunun hakkında yakında video gelicek tahminimce ve ondan yararlanırsan ısnma sorunun olmaz bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ay
Şahsen ben sıcak oluyor diye kasamın mesh camını delmem. Bence Abdullah abide deney amaçlı yapıyor.
ayenen deneme amaçlı yapıyor eğer güzel sonuçlar çıkarsa ben yaparım neden olmasın yani işte video da her şey belli olacak saten söyler Abdullah abi yapmaya değermi diye değerse yapabilir arkadaş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,197
Üyeler
165,655
Son üye
Esraderee
Top Bottom