Neler Yeni

Öneri PC oyun önerisi (chill)

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak K.
coral island, len's island gibi gibi hayatta kalma inşa etme çiftlik simülasyonu tarzı oyunlar arıyorum piksel piksel olmasın 2d olmasın yeter (ayrıca forest stranded deep gibi de olmasın daha soft ve chill oyun arıyorum)

suatxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Suat
İlgilendiği Kategoriler
anladıgım bildigim her seyle alakalı konusurum valla
coral island, len's island gibi gibi hayatta kalma inşa etme çiftlik simülasyonu tarzı oyunlar arıyorum piksel piksel olmasın 2d olmasın yeter (ayrıca forest stranded deep gibi de olmasın daha soft ve chill oyun arıyorum)
paralı olması sıkıntı olur mu araba olarak retrowawe kesinlikle öneririm adam biçme falan seversen left for dead 2 fena sarar başından kalkamazsın

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
paralı olması sıkıntı olur mu araba olarak retrowawe kesinlikle öneririm adam biçme falan seversen left for dead 2 fena sarar başından kalkamazsın
paralı olması sorun olmaz da dediğim gibi çiftlik kurma, hayatta kalma inşa etme vb. tarzında istedim dostum l4d2 falan çok ters istediğim oyun türüne

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
contract ville

suatxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Suat
İlgilendiği Kategoriler
anladıgım bildigim her seyle alakalı konusurum valla
paralı olması sorun olmaz da dediğim gibi çiftlik kurma, hayatta kalma inşa etme vb. tarzında istedim dostum l4d2 falan çok ters istediğim oyun türüne
he tamam kusura bakma stardey valley piksel piksel mi emin değilim ama o da chill bir oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,863
Üyeler
164,573
Son üye
Rüzgar37
Top Bottom