Pc oyunda reset sorunu

Padre

80+
Reaksiyon skoru
1
İslemcin cok ısindiği icin yeni sogutucu aldım eskiden cs go girerken hic bir sıkınti yoktu şimdi cs go girince 20 dakka sonra birgisayar kapanıp yeniden baslatıyor sorun ne sizce ?
Kasa 1 aylık

Bilgisayarınızın özelliklerini yazmanız gerekiyor. Sıcaklıkları yazmanız lazım. Bilgisayarı hazır alıp soğutucuyu siz mi taktınız? Macun sürdünüz mü?

birgisayar i5 3570 işlemci 1050 ti ekran kartı 400 w atx psu 8 gb ram ddr3 soğutucuyu ben kendim alıp taktım dark freezen x 120 ısınma lar takip ettim 90 derceden 50 55 dereceler düstü ama cs go reset atıyo gta v de falan 4 saat oynamam rağmen bı sıkıntı yok

Sadece Cs Go'da sorun yaşıyorsanız, oyun dosyalarını kontrol edin. Bilgisayardaki yazılımlardan birisini hile olarak algılıyor olabilir.

oyun dosyalarının bütünlüğünü bi kaç ke doğruladım format attım yine aynı sıkıntı cs go 10 20 dakka oynadıktan sonra kasa kendine reset atıyo acaba psu dan olabilirmi

oyun dosyalarının bütünlüğünü bi kaç ke doğruladım format attım yine aynı sıkıntı cs go 10 20 dakka oynadıktan sonra kasa kendine reset atıyo acaba PSU dan olabilirmi
AIDA64 programı ile stabilite testi yapabilirsiniz. Sıcaklıkların çok fazla yükselmediğinden emin olmanız lazım. Test de hata çıkmazsa güç kaynağı bozuktur.

sanırım sorunu çözdüm ama sebebini hala anlamadım başka bi cs hesabıyla girdiğimde sıkıntı yok ama kendi hesabımla girince reset atıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri