pc oyunlarda kasıyor

mrhamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
86
arkadaşlar cs üzerinden örnek vereyim öncelerde hiç kasmayan oyun artık smoke yakınlarında ve öldüğümde drop gibi bişey oluyo ve kasıyo diğer oyunlarda aynı durumdayım bunun sebebi nedir
gta5 de aynı durumda mesela önceden orta ayarlarda akıcıyken şuan lowda hafıf kasmalar mevcut sebebi nedir

işlemci: AMD FX(TM)6100 SİX CORE PROCESSOR 3.3GHZ

ANAKART:ASUS M5A97 LE R2.0

EKRAN KARTI: NVİDİA GEFORCE GT730

RAM: 8 GB

Depolama ne? SSD mi HDD mi?

dostum hdd kullanıyorum 2 tane 1t ye yakın yer var ancak yazma hızlarını bilmiyorum

Sağlık durumuna bakabilirmisin?

arkadaşlar cs üzerinden örnek vereyim öncelerde hiç kasmayan oyun artık smoke yakınlarında ve öldüğümde drop gibi bişey oluyo ve kasıyo diğer oyunlarda aynı durumdayım bunun sebebi nedir
gta5 de aynı durumda mesela önceden orta ayarlarda akıcıyken şuan lowda hafıf kasmalar mevcut sebebi nedir

işlemci: AMD FX(TM)6100 SİX CORE PROCESSOR 3.3GHZ

ANAKART:ASUS M5A97 LE R2.0

EKRAN KARTI: NVİDİA GEFORCE GT730

RAM: 8 GB
crystal disk info veya harddisk sentinel ile hdd sağlığına bakar mısınız

Crystal diskinfo ve HDD sentinel indir.

şimdi baktım C %100 göstermekte
Sabit disk durumu MÜKEMMEL. Sorunlu veya zayıf sektör bulunmamaktadır. Herhangi bir döngü veya veri aktarım hatası da yoktur.

Hiçbir işlem yapmanıza gerek yok.

ancak altınca disk 1 diye birtane daha var %15 sağlık göstermekte

Disk yüzeyinde 61 hatalı sektör var. Bu sektörlerin içeriği yedek alana taşındı.
Diskin açılması sırasında sorunlar meydana geldi 72 kez. Bu, diskin kendisinden veya aşırı güç yükünden kaynaklanabilir (zayıf güç kaynağı).
84 veri aktarımı sırasında hatalar oluştu.
Ani sistem çökmesi, yeniden başlatma, mavi ekran, erişilemeyen dosya (lar)/klasör (ler) durumunda, veri ve güç kablolarını, bağlantıları doğrulamanız ve mümkünse daha fazla problemi önlemek için farklı kabloları denemeniz önerilir. .
Daha fazla bilgi: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_communication_error.php
Diskin günlüğünü düzenli olarak incelemeniz önerilir. Bulunan tüm yeni sorunlar oraya kaydedilecek.

Veri kaybını önlemek için derhal yedekleme yapılması önerilir. yazmakta

şimdi baktım C %100 göstermekte
Sabit disk durumu MÜKEMMEL. Sorunlu veya zayıf sektör bulunmamaktadır. Herhangi bir döngü veya veri aktarım hatası da yoktur.

Hiçbir işlem yapmanıza gerek yok.

ancak altınca disk 1 diye birtane daha var %15 sağlık göstermekte

Disk yüzeyinde 61 hatalı sektör var. Bu sektörlerin içeriği yedek alana taşındı.
Diskin açılması sırasında sorunlar meydana geldi 72 kez. Bu, diskin kendisinden veya aşırı güç yükünden kaynaklanabilir (zayıf güç kaynağı).
84 veri aktarımı sırasında hatalar oluştu.
Ani sistem çökmesi, yeniden başlatma, mavi ekran, erişilemeyen dosya (lar)/klasör (ler) durumunda, veri ve güç kablolarını, bağlantıları doğrulamanız ve mümkünse daha fazla problemi önlemek için farklı kabloları denemeniz önerilir. .
Daha fazla bilgi: https://www.hdsentinel.com/hard_disk_case_communication_error.php
Diskin günlüğünü düzenli olarak incelemeniz önerilir. Bulunan tüm yeni sorunlar oraya kaydedilecek.

Veri kaybını önlemek için derhal yedekleme yapılması önerilir. yazmakta
Tahmin ettiğim gibi sorun sağlığı düşük olan HDD de olabilir. Problem yaşadığın oyunlar o HDD demiydi?

hayır dostum sıkıntı orada hdd ici boş yeni format atmıştım herşeyim c de c 500gb lık 350 boş alan var
bu arada format önceside bu durumdaydı pc daha kötürdü oyüzden attım azcık düzeldi ama yeterli deil

Geri