Alternatifi olmayan bir oyun. Enis Kirazoğlu videolarını izleyebilirsiniz. https://www.metacritic.com/game/pc/mount-blade-ii-bannerlordBannerlord nasıl oynayan varmı? Gamepass'e düşmüş indirmeye değer mi?
elden ring 300tl gibi bir fiyat bandına düşerse alınır mı pekiGüzel konu, benim de böyle bir planım vardı ama düzgün bir içerik bulamamıştım. Eline sağlık. Bannerlord oynanır, Cyberpunk alınır, FIFA 300 lira altına çok büyük ihtimalle düşer.
Kesinlikle alinir hocam lakin hic souls oynamadiysaniz almayin derim affalayip ziyan etmeyin paranizi elden ring mukkemel bir oyun lakin souls ayri bir mecra.elden ring 300tl gibi bir fiyat bandına düşerse alınır mı peki
Kesinlikle alınırelden ring 300tl gibi bir fiyat bandına düşerse alınır mı peki
KatılıyorumKesinlikle alinir hocam lakin hic souls oynamadiysaniz almayin derim affalayip ziyan etmeyin paranizi elden ring mukkemel bir oyun lakin souls ayri bir mecra.
Açık dünyada koşturup kendi hikayelerini yaratmayı ve zorlu dövüşleri seviyorsan Elden Ring alınır. Ben tür olarak herkese hitap edemeyeceğini ancak çok kaliteli bir yapım olduğu için bu kadar kitlesi olduğunu düşünüyorum. 300 TL gibi bir fiyata düşmesi imkansız gibi bir şey. Yapımcı firma indirim yapmayı pek sevmez ama en son 420 olmuştu, Nays ile alırsan o civara gelir.elden ring 300tl gibi bir fiyat bandına düşerse alınır mı peki
Hogwarts Legacy nin Game Designerini karşıma alıp sağlı sollu tokatlayasim var. Keşke benim olsaydi o proje.. Yılın oyunu potansiyelini çöpe smaç bastı herif.Açıkçası Hogwarts Legacy beni hic tutmadi evet harry potter atmosferi okul falan grafikler şahane fakat oyun acayip durağın harry potter fanlari belki beni anlar birşeyler eksik oyunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle alinir hocam lakin hic souls oynamadiysaniz almayin derim affalayip ziyan etmeyin paranizi elden ring mukkemel bir oyun lakin souls ayri bir mecra.
Katılıyorum hocam olamamış yani bu oyun komik gelecek ama 4 yilldir ayni oyunu çıkaran ac serisi valhalla bile ondan sıkıldıktan sonra daha güzel geldi. Hogwartsda keşif duygusu sifir ko oyunun amaci o olmali mekan ismiyle çıkmış.Açık dünyada koşturup kendi hikayelerini yaratmayı ve zorlu dövüşleri seviyorsan Elden Ring alınır. Ben tür olarak herkese hitap edemeyeceğini ancak çok kaliteli bir yapım olduğu için bu kadar kitlesi olduğunu düşünüyorum. 300 TL gibi bir fiyata düşmesi imkansız gibi bir şey. Yapımcı firma indirim yapmayı pek sevmez ama en son 420 olmuştu, Nays ile alırsan o civara gelir.
Hogwarts Legacy nin Game Designerini karşıma alıp sağlı sollu tokatlayasim var. Keşke benim olsaydi o proje.. Yılın oyunu potansiyelini çöpe smaç bastı herif.
Alınırelden ring 300tl gibi bir fiyat bandına düşerse alınır mı peki
Ben bayıldım oyunaAçıkçası Hogwarts Legacy beni hic tutmadi evet harry potter atmosferi okul falan grafikler şahane fakat oyun acayip durağın harry potter fanlari belki beni anlar birşeyler eksik oyunda.
Kesinlikle alinir hocam lakin hic souls oynamadiysaniz almayin derim affalayip ziyan etmeyin paranizi elden ring mukkemel bir oyun lakin souls ayri bir mecra.
Single oyunlara kesinlikle bende 600-700-800TL verilmesini mantıksız buluyorum sonuçta bir kere bitirip bırakıyorsun.Bu ekonomide single oyuna okadar para vermek ne bileyim Xboxa gelir gelmediyse 30 TL ye üye olup oynarım şahsen artık oyunlara para verceek güç kalmadı hocam böyle kullan bitir at daha mantiki geliyor herkese farklı gelebilir tabi benim düşüncem bu
Online oyunlarda hep aynı şey, 5v5 pvp oynuyorsun. Yanlış anlaşılma olmasın ben suçlamıyorum sadece bana neyin saçma geldiğin belirtmek istiyorum.Single oyunlara kesinlikle bende 600-700-800TL verilmesini mantıksız buluyorum sonuçta bir kere bitirip bırakıyorsun.
Hocam AC serisi 4 yıldır aynı oyunu yaptığı için bir noktada başaralı olabildi. Bence yine de sıkıcı oyunlar son 3 AC oyunu. Hep aynı görevi yapıyorsunuz ve görev farklıda olsa çözüm yolları aynı oluyor.Katılıyorum hocam olamamış yani bu oyun komik gelecek ama 4 yilldir ayni oyunu çıkaran ac serisi valhalla bile ondan sıkıldıktan sonra daha güzel geldi. Hogwartsda keşif duygusu sifir ko oyunun amaci o olmali mekan ismiyle çıkmış.
600-700-800TL verdiğin oyunu 30 saatte bitirip bir daha yüzüne bakmaman ve buna para vermen saçma olan şey zaten bu benim fikrim belirtmiştim ama anlamamış olmanız garip.Online oyunlarda hep aynı şey, 5v5 pvp oynuyorsun. Yanlış anlaşılma olmasın ben suçlamıyorum sadece bana neyin saçma geldiğin belirtmek istiyorum.
Hocam AC serisi 4 yıldır aynı oyunu yaptığı için bir noktada başaralı olabildi. Bence yine de sıkıcı oyunlar son 3 AC oyunu. Hep aynı görevi yapıyorsunuz ve görev farklıda olsa çözüm yolları aynı oluyor.