Neler Yeni

PC Oyunu ve Discord İçin Kulaklık Önerisi

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Selamlar, uzun bir aradan sonra tekrar buralardayım. Laptop ve masaüstü bilgisayarımda oyun oynuyorum fakat iki bilgisayarım ve mikrofonu olan tek kulaklığım var. Aslında kulaklığım çok fakat discord'tan konuşurken verim alamıyorum (Anker Soundcore Life Q10 ve JBL tune 205bt modellerinden discord'da mikrofon olarak verim alamadım.). Kulaklıkta aradığım özellik sesi yüksek ve kaliteli vermesi, bir de mikrofonu. Yani karşımdaki kişi discordda beni düzgün duyabilsin sesimi açmakla vs uğraşmayayım. Son zamanlarda piyasaya bakmadım bu yüzden net bir bütçe vermiyorum zaten kredi kartıyla alacağım bu yüzden 200-300 arası bir şey olabilir. Duruma göre 350 TL'ye kadar çıkabilirim. Şimdiden teşekkürler.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Rampage Drop Plus öneririm çok kaliteli bir kulaklık
Benim incelemem:
İkinci incelemem:

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Kanka aşması sıkıntı değil de az önce Corsair HS35 gördüm o da 380 bandında şimdi Corsair varken Rampage'e 390 TL verilir mi onu düşünüyorum.
Drop plus hs35'ten çok daha iyi bir ürün. Markasını dikkate almayın attığım incelemelere bakarsanız anlarsınız :)

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
712 fiyatını hak etmiyor indirimden Max 200'lere alınabilir
drop plus anlattığına göre güzelmiş gayet benim için en önemlisi mikrofon olacak şuanki seçimimde bide kulaklığın sesinin alçak olmaması. Bazı kulaklıklar var bilgisayardan 50-60 seviyelerine getirdiğim halde sesi az veriyor hiç hoşlanmadığım bir durum.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
drop plus anlattığına göre güzelmiş gayet benim için en önemlisi mikrofon olacak şuanki seçimimde bide kulaklığın sesinin alçak olmaması. Bazı kulaklıklar var bilgisayardan 50-60 seviyelerine getirdiğim halde sesi az veriyor hiç hoşlanmadığım bir durum.
Drop plus 120db ses veriyor son derece yüksek, mikrofonu da rahatlıkla yayın yapılacak kadar iyi :)

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Drop plus 120db ses veriyor son derece yüksek, mikrofonu da rahatlıkla yayın yapılacak kadar iyi :)
Beğendim dostum bunu çok sağol sanırım birazdan alıcam. Bir de şeyi sorayım attığın videolardan birinde yazılımı yok vs diyor ama o kısmı tam anlamadım yazılımı yok derken neyi kastediyor tam?

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Beğendim dostum bunu çok sağol sanırım birazdan alıcam. Bir de şeyi sorayım attığın videolardan birinde yazılımı yok vs diyor ama o kısmı tam anlamadım yazılımı yok derken neyi kastediyor tam?
Hangisinde? Attıklarımdan bazıları kulaklık yeni çıktığında çekilmişti, o zaman yoktu sanırım. Yazılımı var kulaklığın, eq ayarları mikrofon ses seviyesi, 3d ve 7.1 ayarları yapılıyor.
Buradan indirebilirsiniz
Bu arada kulaklık fotoğraflarda çok hantal duruyor ama öyle değil, gayet şık ve kompakt

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Hangisinde? Attıklarımdan bazıları kulaklık yeni çıktığında çekilmişti, o zaman yoktu sanırım. Yazılımı var kulaklığın, eq ayarları mikrofon ses seviyesi, 3d ve 7.1 ayarları yapılıyor.
Buradan indirebilirsiniz
Bu arada kulaklık fotoğraflarda çok hantal duruyor ama öyle değil, gayet şık ve kompakt
kankam bunun rgb olanı yok heralde değil mi? rgb manyağı değilim bu arada laptop klavyesi ve mouse da var diye soruyorum bari tam takım olsun diye. Yoksa da kırmızı olanını alıcam sorun yok. Bu arada kulaklıkla alakalı bir sorunum olursa sana ulaşıcam haberin olsun :D

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
kankam bunun RGB olanı yok heralde değil mi? RGB manyağı değilim bu arada laptop klavyesi ve mouse da var diye soruyorum bari tam takım olsun diye. Yoksa da kırmızı olanını alıcam sorun yok. Bu arada kulaklıkla alakalı bir sorunum olursa sana ulaşıcam haberin olsun :D
Maalesef tek renk :D
Bir sorun olursa her zaman buradayım, drop plus ile sorun yaşayanların 90%'ını çözmüşümdür, geri kalanlarda da ürün bozuktu [emoji41]

• Beğen
Top Bottom