Neler Yeni

PC parça fiyatlarındaki artış ne zaman düşer?

BY Kaon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
gerçek ismimi kulanmıyorum
Selamün Aleyküm.Bildiğiniz üzere PC toplamak isteyenler için budönemdeki parçaların fiyatları baya artı bundan dolayıda daha önceden belirlediğiniz fiyat aralığında alıcağınız PC yi şimdi en az 1k ödüyerek elde edebiliyorsunuz bende bunlardan biryim parçalar dolar üzerinden belirlendiği için fiyatlar otomatik olarak artış gözlendi sizce dolar düşermi düşerse kaç aya kadar düşer ? ortaladma bir PC toplamak isterim MMORPG,MOBAFPS gibi oyunlar oynamak için toplamama gereken parçaların ne olduğunu bana söylüye bilirmisiniz (bu parça konusundaçok bilgim yok yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim (y))

Shuncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Ramazan Utku Karahüyük
Dolar düşünce

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,192
İsim
Mustafa Enes Bulut
Selamün Aleyküm.Bildiğiniz üzere PC toplamak isteyenler için budönemdeki parçaların fiyatları baya artı bundan dolayıda daha önceden belirlediğiniz fiyat aralığında alıcağınız PC yi şimdi en az 1k ödüyerek elde edebiliyorsunuz bende bunlardan biryim parçalar dolar üzerinden belirlendiği için fiyatlar otomatik olarak artış gözlendi sizce dolar düşermi düşerse kaç aya kadar düşer ? ortaladma bir PC toplamak isterim MMORPG,MOBAFPS gibi oyunlar oynamak için toplamama gereken parçaların ne olduğunu bana söylüye bilirmisiniz (bu parça konusundaçok bilgim yok yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim (y))
As Malum dolar aldı başını gidiyor buna sebeple parçalar da zamlanyor sen giriş seviyesi bir sistem onericem minimum rx 570 ve ryzen 5 1600(af)

Bunları düşünebilirsin deidgim gibi ekran kartı rx570-rx580- gtx 1650 süper işlemci de ryzen 5 1600(af) ( af dediğim şey yeni versiyonu 12nm ve daha performanslı) böyle min 8 ram ilerde bir 8 daha takarsan iyi olur bir de 480 lik SSD veya 1tb HDD

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,192
İsim
Mustafa Enes Bulut
Malum dolar aldı başını gidiyor buna sebeple parçalar da zamlanyor sen giriş seviyesi bir sistem onericem minimum rx 570 ve ryzen 5 1600(af)

Bunları düşünebilirsin deidgim gibi ekran kartı rx570-rx580- gtx 1650 süper işlemci de ryzen 5 1600(af) ( af dediğim şey yeni versiyonu 12nm ve daha performanslı) böyle min 8 ram ilerde bir 8 daha takarsan iyi olur bir de 480 lik SSD veya 1tb HDD
Eğer paran var ise e2.5 sistemi al linki önceki mesajda yoksa da monitör lu sistemi gönül rahatlığı ile alabilirsin

Synche

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ahmet E.
firmalar virüs nedeniyle kepenk kapatmadan çalıştığım mağazaya bildirilen telefon ve oem tarafında 2 aylık stok kaldığı yönündeydi.. sürecin kötüye gittiği düşünülürse fiyatlarda artış devam edecek gibi gözüküyor.. üstelik ülkedeki döviz kuru da sürekli artı yönde ilerliyor.. benim tavsiyem herhangi bir acil durum yoksa bilgisayar toplamayı ertelemen.. toplamam gerekiyor diyorsan da seni kurtaracak en uygun fiyatlı tavsiye sistemlere yönelmen..

yakın zamanda ben bilgisayar topladım.. herhangi bir tavsiye sistem değildi.. kendi bildiğime nakit sıkıntım da yok diye düşüncesiz bir şekilde toplamış bulundum.. bugün donanım arşivi vb. gibi arkadaşların videolarını izledikçe pişmanlık duyuyorum.. daha uygun fiyata daha iyi performans alabildiğiniz sistemler yaratılabiliyor çünkü..

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Şu an tüm dünyanın başına bela olan Covid-19 virüsü nedeni ile ülkelerin ekonomileri sarsıldı ve üretim azaldı. Bu nedenle virüs sona erince piyasanın biraz daha durgunlaşacağını düşünüyorum.

Top Bottom