Neler Yeni

Pc Parçaları/donanımları konusunda kendimi nasıl geliştirebilirim ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Biraz göz gezdirdimde çok detaylı güzel bı kaynağa benziyor teşekkürler faydasını göreceğime eminim :peepokalp:
1500 civarına satarsan güzel masaüstü toplanır o fiyata.

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
ben de 15 yaşında, 10. sınıfa giden ileride yazılımcı olmak isteyen bir öğrenciyim
ben de senin gibi bu konularda kendimi geliştirmek istiyorum, 1 yıl önce ilk parçaları tanımamla başlayan bu macerada kendime gittikçe birşeyler katmayı seviyorum, öğrendikçe mutlu oluyorum. şuanda birilerine yardımcı olmaya çalışıyor, bilmediğim konuları başkalarının cevaplarından öğrenip videolar izleyerek bilgi toplamaya çalışıyorum. inşallah sen de ben de bu konuda kendimizi geliştirebiliriz, iyi forumlar hocam :)

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
1500 civarına satarsan güzel masaüstü toplanır o fiyata.
şuan derslerimi bundan yapıyorum yazın satıp tüm paramla toplamayı plalıyorum 7 k yı bulur diye tahmin ediyorm
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de 15 yaşında, 10. sınıfa giden ileride yazılımcı olmak isteyen bir öğrenciyim
ben de senin gibi bu konularda kendimi geliştirmek istiyorum, 1 yıl önce ilk parçaları tanımamla başlayan bu macerada kendime gittikçe birşeyler katmayı seviyorum, öğrendikçe mutlu oluyorum. şuanda birilerine yardımcı olmaya çalışıyor, bilmediğim konuları başkalarının cevaplarından öğrenip videolar izleyerek bilgi toplamaya çalışıyorum. inşallah sen de ben de bu konuda kendimizi geliştirebiliriz, iyi forumlar hocam :)
yukarda hocamın attığı kaynağı okumaya başladım beğendim otobüs 1 saat sürüyor orda okusam bile epey mesafe kat etmiş olurum diye düşünüyorum

ÖrdekAbi

80+ Silver
Şuan 14 yaşındayım ve 10.sınıfa gidiyorum foruma yaklaşık olarak okullar kapandıktan 1-2 hafta sonra kaydoldum.Ve Çok fazla şey öğrendim ekran kartı , işlemci kıyaslamaları ekipmanlar furmark testinin ne olduğunu vs vs çok şey kattı bu forum bana.

Yaklaşık 3 ay boyunca çırak olarak çalıştım ve 2 çeyrek altın,100 dolar,ölü fiyattan laptop(Acer es1 512-675 liraya aldım piyasası 1200-1300 civarı),zalman R1 600 w PSU lu boş kasa,imzamdaki ekipmanlar+19 inç Wiew Sonic Monitörüm var.

AL-sattan 1,5 k civarı kazandım.

Şuan ki hedefimde yazın ölü fiyattan parçaları toplayıp hazır kasa olarak satmak biliyorum biraz riskli ama teknik açıdan bilgim olursa baya , sıkıntı yaşayacağımı sanmam.

Merakım epey var.Kısacası Kendimi Boş Zamanlarımda geliştirmek için neler yapabilirim video izlemek rehber okumak vb.

Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler :peepokalp:
ben 6. sınıfta ilk defa kendi paramla pc parçası alınca çok ilgilenmeye başladım pc lerle ilk başta babamdan öğrendim gerekli bilgiyi verdi sonra ise internet DA TECHNOPAT SDN fln filan

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
şuan derslerimi bundan yapıyorum yazın satıp tüm paramla toplamayı plalıyorum 7 k yı bulur diye tahmin ediyorm
Mesaj otomatik birleştirildi:

yukarda hocamın attığı kaynağı okumaya başladım beğendim otobüs 1 saat sürüyor orda okusam bile epey mesafe kat etmiş olurum diye düşünüyorum
ben de kullanıcam o kaynağı galiba

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Şuan 14 yaşındayım ve 10.sınıfa gidiyorum foruma yaklaşık olarak okullar kapandıktan 1-2 hafta sonra kaydoldum.Ve Çok fazla şey öğrendim ekran kartı , işlemci kıyaslamaları ekipmanlar furmark testinin ne olduğunu vs vs çok şey kattı bu forum bana.

Yaklaşık 3 ay boyunca çırak olarak çalıştım ve 2 çeyrek altın,100 dolar,ölü fiyattan laptop(Acer es1 512-675 liraya aldım piyasası 1200-1300 civarı),zalman R1 600 w PSU lu boş kasa,imzamdaki ekipmanlar+19 inç Wiew Sonic Monitörüm var.

AL-sattan 1,5 k civarı kazandım.

Şuan ki hedefimde yazın ölü fiyattan parçaları toplayıp hazır kasa olarak satmak biliyorum biraz riskli ama teknik açıdan bilgim olursa baya , sıkıntı yaşayacağımı sanmam.

Merakım epey var.Kısacası Kendimi Boş Zamanlarımda geliştirmek için neler yapabilirim video izlemek rehber okumak vb.

Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler :peepokalp:
Forum makaleleri oku, yabancı forumlara gir, belli kullanıcıları takip et sana kimleri öneririm

Derratix iyi adamdır onun yazdıklarını takip et
mehmet yılmazı takip et iyi adamdır
Psu bilmek istiyorsan TLP
emma stone yazdıklarına bak
işlemci için kedi yiyen bir kediye bakmanı öneririm

bu kullanıcıların yazdıklarını oku karşılaştır sentezle sonra technopat haber, DH, donanımarşivi, webtekno gibi yerlere bak gelişirsin zor bir şey değil.

kesinlikle ileriye bak eski şeyleri çok düşünme öğrencem diye, deliddir, mod pack falan bunlara girmene gerek yok bunları söyleyebilirim sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,816
Üyeler
163,558
Son üye
regenmeister
Top Bottom