Şuan 14 yaşındayım ve 10.sınıfa gidiyorum foruma yaklaşık olarak okullar kapandıktan 1-2 hafta sonra kaydoldum.Ve Çok fazla şey öğrendim ekran kartı , işlemci kıyaslamaları ekipmanlar furmark testinin ne olduğunu vs vs çok şey kattı bu forum bana.
Yaklaşık 3 ay boyunca çırak olarak çalıştım ve 2 çeyrek altın,100 dolar,ölü fiyattan laptop(Acer es1 512-675 liraya aldım piyasası 1200-1300 civarı),zalman R1 600 w PSU lu boş kasa,imzamdaki ekipmanlar+19 inç Wiew Sonic Monitörüm var.
AL-sattan 1,5 k civarı kazandım.
Şuan ki hedefimde yazın ölü fiyattan parçaları toplayıp hazır kasa olarak satmak biliyorum biraz riskli ama teknik açıdan bilgim olursa baya , sıkıntı yaşayacağımı sanmam.
Merakım epey var.Kısacası Kendimi Boş Zamanlarımda geliştirmek için neler yapabilirim video izlemek rehber okumak vb.
Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
Forum makaleleri oku, yabancı forumlara gir, belli kullanıcıları takip et sana kimleri öneririm
Derratix iyi adamdır onun yazdıklarını takip et
mehmet yılmazı takip et iyi adamdır
Psu bilmek istiyorsan TLP
emma stone yazdıklarına bak
işlemci için kedi yiyen bir kediye bakmanı öneririm
bu kullanıcıların yazdıklarını oku karşılaştır sentezle sonra technopat haber, DH, donanımarşivi, webtekno gibi yerlere bak gelişirsin zor bir şey değil.
kesinlikle ileriye bak eski şeyleri çok düşünme öğrencem diye, deliddir, mod pack falan bunlara girmene gerek yok bunları söyleyebilirim sana