Neler Yeni

Yardım PC RAMLERİ DOKUNUNCA RESET ATIYOR VE DONUYOR.

PinsizAMD

80+ Bronze
Evet arkadaşlar pc ramleri içeri doğru bukünce veya veya daha farklı bir şekilde elleyince pc donuyor reset atıyor daha önce olmadı bugun oldu ramlerden çatur çutur sesler geliyor elleyince :(
?
CMD ile Wimdows etkinleştirdim ondan olabilir mi ?
RAMLER:XPG D41 RGB 3200MHZ
BİRDE BİOS"tan baktım ramler tekrar 2666mhz düşmüş 3200 mhz yaptığım halde ramleri söküp takıtım ondan olur mu ?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Evet arkadaşlar PC ramleri içeri doğru bukünce veya veya daha farklı bir şekilde elleyince PC donuyor reset atıyor daha önce olmadı bugun oldu ramlerden çatur çutur sesler geliyor elleyince :(
?
CMD ile Wimdows etkinleştirdim ondan olabilir mi ?
RAMLER:XPG D41 RGB 3200MHZ
BİRDE BİOS"tan baktım ramler tekrar 2666mhz düşmüş 3200 mhz yaptığım halde ramleri söküp takıtım ondan olur mu ?
Sende ramlere elleme yani pc çalışırken neden ramlere elliyorsun ki ?

PinsizAMD

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

PinsizAMD

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga yapma ozaman delimisin niye PC ye vuruyon ramlerle PC çalışırken oynuyon 😀
Bilmiyorum PANPA 6-7 YILDIR para biriktiriyorum dolar düşecek diye ben pc yi aldım bakan istifa etti koltuk doları düşürdü şimdi sinirleniyorum ben pc yi aldım dolar düştü diye
vuruyorum kasaya ara sıra :/

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
raşit akşit
aga elleme evette remler normalde iyi oturur yerine yani hafif dokununca çıkması sorun olduğu anlamına gelir bence

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Çözümü RAM'e ellememek.

Laz53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mert kar
Bilmiyorum PANPA 6-7 YILDIR para biriktiriyorum dolar düşecek diye ben PC yi aldım bakan istifa etti koltuk doları düşürdü şimdi sinirleniyorum ben PC yi aldım dolar düştü diye
vuruyorum kasaya ara sıra :/
Kanka merak etme öyle 5k lik pc 4 kya falan düşmez bende beklemicem alicam 1 2 hafta içinde kara cumayı beklicemi düşünmüyorum

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sorun bellek yuvalarında ya cok fazla sok tak yaptın yada ufaktan temassızlık var aynı sorun bendede vardı.
Cs oynuyordum mısal hs yiyorum diz kapagım carpsa masanın kenarına res atardı donardı.
bazen ekran kartının ustunu sılerdım ufaktan dokunsun kıtlenırdı.
ama en kotusu oyunda space hızlı basınca bile donardı arkadasdakide aynı öle :D cok sinir bozucu bişi :D

Top Bottom