PC sadece Lolde drop yiyor

Reaksiyon skoru
26
Gta 5 - Witcher 3 falan oynuyorum hiç bir sıkıntı yok ama lole gelince en düşük ayarlara alsam bile drop yiyorum sorun ramdedir deim 16gb yaptım olmadı ssd bozuktur belki dedim başka disk taktım olmadı sildim indirdim gene olmadı bilen varsa lütfen yazsın bilet attım bir sürü şeyler söylediler ama gene de düzelmedi.

directx 9 modunda deneyin oyunu bide eğer zaten directx 9 da kullanıyo iseniz kapatıp deneyin ben kapatınca düzelmişti

Fps limitlendirin bende de 1k fps aldığım için drop giriyor gibi oluyordu fps limitlendirince çözüldü sorun

normalde lol oynamam ama denemek için yüklemiştim ve lolde fazla fps alınca takılıyor oyun saçmalıyor nedense. FPS 144 falan sabitleyip yani vsync açıp oynarsanız muhtemelen sizin de sorununuz çözülecektir.

normalde lol oynamam ama denemek için yüklemiştim ve lolde fazla fps alınca takılıyor oyun saçmalıyor nedense. FPS 144 falan sabitleyip yani vsync açıp oynarsanız muhtemelen sizin de sorununuz çözülecektir.
hocam konudan alakasız ama i5 12400f den memnun musun bende ona geçmeyi düşünüyorum. bende i5 10400f var

hocam konudan alakasız ama i5 12400f den memnun musun bende ona geçmeyi düşünüyorum. bende i5 10400f var
gayet memnunum hocam tavsiye ederim. Stok soğutucu ile de kullandım 9 ay kadar onunla bile 80 dereceyi görmüyordu oyunlarda. Şimdi 240mm sıvı soğutma aldım (hava soğutma da yeter kule tipi alabilirsin) 60 dereceyi görmüyorum oyunlarda akıcılığı vs çok iyi tavsiye ederim.

Fps drop yemiyor olabilirsin karakter takiliyorsa yada donuyor gibi oluyorsa "Hareket öngörme" yi kapat vsync aciksa onuda kapat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,818
Üyeler
174,018
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri