Neler Yeni

Pc Sadece Valoranta Girdiğinde internet Kesiliyor

MAN(A)MAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Man
abi bak internete kablo ile bağlanıyom pc yi açınca sorun yok google de dolaş sorun yok ama valorant a Girince İnternet gidiyo Yeniden Başlatınca Düzeliyo Oyunu Oynayamıyom Telefonlarda İnternet Var ama Pc De Gidiyo Oyuna Girince. Ne Yapacağım Bi taktik Verin Nasıl Düzelir YAaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi bak internete kablo ile bağlanıyom pc yi açınca sorun yok google de dolaş sorun yok ama valorant a Girince İnternet gidiyo Yeniden Başlatınca Düzeliyo Oyunu Oynayamıyom Telefonlarda İnternet Var ama Pc De Gidiyo Oyuna Girince. Ne Yapacağım Bi taktik Verin Nasıl Düzelir YAaa
Müşteri Hzimetlerini aradım Türk Telekom Kullanıyom Bu arada 35mbps Sistemde Sorun Yok Dİyolar Abi

hamzaaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
hamza oztas
pc de herhangi ozel dosya vb birsey yoksa sıfırla gitsin ne ugrascan knk en temizi bu

MAN(A)MAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Man
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pc de herhangi ozel dosya vb birsey yoksa sıfırla gitsin ne ugrascan knk en temizi bu
Aga Pc Yi Yeni Aldım Kurdum Hallettim Tam Dedim Gitti Yine Yaa Eski Pc De Böyle SOrun Yoktu Acaba Donanımsal Mı Sürücülerden Falan mı AĞ sürücüsü Var mı Eksik Bişey ardır Belki

hamzaaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
hamza oztas
donanımsal degildir ya google da fln internet varsa donanımsal degildir
sunu bir denesene :

MAN(A)MAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Man

hamzaaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
hamza oztas
ALLAH ALLAH YİNE böyle yapıyoki ben böyle bir seyle ilkkez karsılasyırum

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Bilgisayardaki internet mi gidiyor yoksa oyundamı. Güvenlik duvarından veya antivirüs uygulamana bak.

MAN(A)MAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Man
Bilgisayardaki internet mi gidiyor yoksa oyundamı. Güvenlik duvarından veya antivirüs uygulamana bak.
Aga Direkt PC de Gidiyo Ama Sadece Valorantı AÇınca Oluyo Bu CSGO AÇtım Oynatıyo SIkıntı YOk

MAN(A)MAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Man
Oyunu silip yükledin mi
yoK dENEMDİM öYLE yAPACAM gALİBA sADECE vALORANTSA dEMEKKİ oerun Valorantta

Güvenlik duvarını ve antivirüsleri falan kapatıp dene.
antivirüs Kullanmam ağın Güvenlik Duvarını Kapattım Nedense Açık Düzeldi Galiba Şuan Atmıyo Garip Peki Bu Zamana Kadar Neden Gİtmedi YA Gİdiyodu DA Böyle sürekli Değil Oynuyoduk Bayağı Gidiyodu Bİ anda Geri Geliyodu Düzeliyodu Şimdi Full Tekrarlamaya Başlamıştı Kapattım Şimdilik Atmıyo Eyw Kardeşim

Son düzenleme:

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
yoK dENEMDİM öYLE yAPACAM gALİBA sADECE vALORANTSA dEMEKKİ oerun Valorantta

antivirüs Kullanmam ağın Güvenlik Duvarını Kapattım Nedense Açık Düzeldi Galiba Şuan Atmıyo Garip Peki Bu Zamana Kadar Neden Gİtmedi YA Gİdiyodu DA Böyle sürekli Değil Oynuyoduk Bayağı Gidiyodu Bİ anda Geri Geliyodu Düzeliyodu Şimdi Full Tekrarlamaya Başlamıştı Kapattım Şimdilik Atmıyo Eyw Kardeşim
Rica ederim, umarım tekrarlamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,037
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom