?YARRRAAAAGIMI ALIRSIN ****** COCUGU GEL CASHOUT YAPALIM MEDİAMARKT 3D BYPASSS OHA
@Mehmet YılmazYARRRAAAAGIMI ALIRSIN ****** COCUGU GEL CASHOUT YAPALIM MEDİAMARKT 3D BYPASSS OHA
MantıksızMerhaba bende r5 5600 rx6700xt sistem var fakat satıp ps5e geçmeyi düşünüyorum genel olarak fifa ve hikayeli oyunlar oynuyorum netflixten dizi izliyorum. sizce bunu yapmak mantıklı mı?
Ps5 teki oyun fiyatları sıkıntı değilse senin için alMerhaba bende r5 5600 rx6700xt sistem var fakat satıp ps5e geçmeyi düşünüyorum genel olarak fifa ve hikayeli oyunlar oynuyorum netflixten dizi izliyorum. sizce bunu yapmak mantıklı mı?
Admin etiketlemek yerine "rapor et" butonuna basabilirsiniz. Konu kirlenmiş olmaz.
online diye etiketledim kankicim ya.Admin etiketlemek yerine "rapor et" butonuna basabilirsiniz. Konu kirlenmiş olmaz.
ps plus yeterli olur benim için 12 aylık 460 lira gayet iyi gibiPs5 teki oyun fiyatları sıkıntı değilse senin için al
onun dışında sadece fifa alırım bilgisayarda da çok pahalı zaten fifaps plus yeterli olur benim için 12 aylık 460 lira gayet iyi gibi
İyi al ozamanps plus yeterli olur benim için 12 aylık 460 lira gayet iyi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
onun dışında sadece fifa alırım bilgisayarda da çok pahalı zaten fifa