Pc Satıp Ps e geçmek mantıklı mı?

Arkadaşlar ben sistemi satıp Ps4 alsam ve aradaki farklar ile hikayeli oyunları sevmek ve alışmak için gow cyberpunk 2077 horizon falan alıp bide pes 21 çekip oynamak ne kadar mantıklı olur? 4 oyun bir yerden sonra sıkarmı belki 1-2 oyun daha alabilirim
Bana sorarsan mantıksız bana sormazsanda mantıksız her türlü mantıksız.

Kanka öyle değil mesela ps alsan oyunlar çok pahalı olacak.
En azından sistemin iyiyse ucuza fifa,pes,nba,wwe,rdr gibi oyunlar alıp oynarsın
Şimdi hocam sistemi 4300 e satsam az önce attogom paketi alsam 3400 e en azından 2 oyun var kalan 900 liraya da horizon pes 21 cyberpunk Witcher 3 gibi oyunlar alabilirim

Şimdi hocam sistemi 4300 e satsam az önce attogom paketi alsam 3400 e en azından 2 oyun var kalan 900 liraya da horizon pes 21 cyberpunk Witcher 3 gibi oyunlar alabilirim
Aslında fps oyunları oynamıyorsan ps yi çok istiyorsan geçebilirsin.
Olmadı bitirdiğin oyunları 2.el satıp yeni oyunlar alırsın.

Gamepad i hangi oyunlarda kullanıcam

XBOX gamepad'i alırsan tüm oyunlarda kullanabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka tamemen saçmalık olur, PS4 kullanıcısı olarak söylüyorum oyunlar gerçekten pahalı.

Korsan oyun indirir tüm oyunları oynarsın(PC'de)

Ama PS4'de öyle bir lüksün de yok.

XBOX gamepad'i alırsan tüm oyunlarda kullanabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka tamemen saçmalık olur, PS4 kullanıcısı olarak söylüyorum oyunlar gerçekten pahalı.

Korsan oyun indirir tüm oyunları oynarsın(PC'de)

Ama PS4'de öyle bir lüksün de yok.
Korsan oyun indirmiyorum indirmicem indirmem kullanmam.

Konsoldaki oyun fiyatları PC'den pahalı olur. Biliyorsundur herhalde.
Eğer bütçen varsa geç. Kardom kullanıyor. Piyasadaki kaliteli oyunları oynamıştı .d
Güzel diyordu ama şimdi oynayabilecek oyun yok. Online da Ps4 de sarmıyor. Fıfa 20 ve Pes 20 oynuyor çoğunlukla.

Eğer PS'e geçermeyi istersen ve PS için özel oyunları oynamayı düşünüyorsan olabilir fakat PES / FIFA için vs. almayı düşünüyorsan değmez. Onun için bir joystick alırsın olur biter, onun dışında denildiği gibi konsol oyunları fiyatı pahalı olur. XBOX'a geçme fikri olsa zaten oyun PC'si varsa asla geçilmez.

Geri