Pc Satıp Ps e geçmek mantıklı mı?

Jony Case

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,381
Arkadaşlar ben sistemi satıp Ps4 alsam ve aradaki farklar ile hikayeli oyunları sevmek ve alışmak için gow cyberpunk 2077 horizon falan alıp bide pes 21 çekip oynamak ne kadar mantıklı olur? 4 oyun bir yerden sonra sıkarmı belki 1-2 oyun daha alabilirim

Arkadaşlar ben sistemi satıp Ps4 alsam ve aradaki farklar ile hikayeli oyunları sevmek ve alışmak için gow cyberpunk 2077 horizon falan alıp bide pes 21 çekip oynamak ne kadar mantıklı olur? 4 oyun bir yerden sonra sıkarmı belki 1-2 oyun daha alabilirim
mantıksız

Bence değmez

Mantıksız, ne kadar eğlenebilirsin ki? PC ne kadar eskirse eskisin ona göre oyun ve arkadaş vardır.

aptallık olur

Pc de oyun bulamıyorum artık bütçe de kalmadı oyun alcak pc mönitor kulaklık derken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Torrent de kullanmıyorum

PC de oyun bulamıyorum artık bütçe de kalmadı oyun alcak PC mönitor kulaklık derken

Torrent de kullanmıyorum
Bir sürü ücretsiz akıcı oyun var, arkadaşların sağlam ise sana CyberPunk 2077 bile hediye edebilirler :)

PS4 de çok paran gider. Çok külfeti var. Ayrıca 30 FPS yaramaz

Bir sürü ücretsiz akıcı oyun var, arkadaşların sağlam ise sana CyberPunk 2077 bile hediye edebilirler :)
Arkadaşlarımın çogu oyun oynamıyor oynayanlar da benim gibi hediye edecek insan yok

Steam de son param 23.86 TL kaldı Witcher 3 alsam desem türü sevmiyorum

Arkadaşlarımın çogu oyun oynamıyor oynayanlar da benim gibi hediye edecek insan yok
Yeni ortamlara girmekten çekinme, sevdiğin oyunun elbet grupları vardır oralarda takılabilirsin. Cidden yaptığın ölü yatırım olur ve daha az zevk alırsın bir süre sonra.

Geri