Pc satıp xss almak?!

Reaksiyon skoru
2
Pc özelliklerim
Sapphire rx580 8gb
ryzen 5 1600 3.4ghz
a320m-s2h
500 psu
8+8 xpg ram
512gb sata ssd
Satıp series s almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Pc özelliklerim
Sapphire rx580 8gb
ryzen 5 1600 3.4ghz
a320m-s2h
500 psu
8+8 xpg ram
512gb sata ssd
Xbox konsolunda yapabileceğin şeyleri pcde yapabiliyorsun zaten. Oyunların %95'i pcde de var. Yine de sen bilirsin

direkt pcyi satıp üstüne ekleyerek hazır sistem alabilirsin üşeniyorsan. bence her zaman pc>

Kesinlikle yapma PC in o konsoldan iyi neden PC varken Series S gibi patates bir konsol almak istiyorsun rezalet performans veriyor konsol 900p nin üzeri zar zor oyun çalıştırıyor çok pişman olursun konsolda oyun namına bir şey yok adamlar çıkaracağı oyunları sürekli erteliyorlar ve çıkmıyor Xbox One nesilde böyle geçti bu nesilde aynı geçiyor asla tavsiye etmiyorum Xbox.
çok teşekkür ederim cevaplarınız için, şuanki pcmi satıp yükseltmeyi düşünüyorum ama konuyu takip etmei sürdüreceğim

Pc özelliklerim
Sapphire rx580 8gb
ryzen 5 1600 3.4ghz
a320m-s2h
500 psu
8+8 xpg ram
512gb sata ssd
Zaten konsollar da kimi oyunlarda 30 verecek + pc de oyunlara erişim ve indirimler daha kolay sadece konsolu pcye bağlayarak aynı keyfi sürebilirsin
Sistemin işini görür bence.

yapılabilecek en saçma hareket olur bir de kendinize işkence edersiniz mevcut sistemi yükseltin

Pc özelliklerim
Sapphire rx580 8gb
ryzen 5 1600 3.4ghz
a320m-s2h
500 psu
8+8 xpg ram
512gb sata ssd
series s yeni satıp yeni pc almış biri olarak sana diyebilrim ki

konsolun negatif yanları
-crack oyun indiremezsin
-türkçe yama kuramazsın
-erken erişim oyunlarını beklemek zorundasın ve genellikle hep 1 yıl sonra çıkar bannerlord çıkışı gibi ve şuan sons of the forest konsol da oynanılmaması gibi
-sekiro rdr2 eğer geliştiriceler next gen yapmazsa beklemek zorunda kalırsın 30 fps oynamak zorunda kalırsın belki 30 fps için problem olmam gibi bakarsın ama emin ol 2023 yılındayız 30 fps bir oyunu oynamak işkence bana sorarsan zevki çok azaltıyor

birde ben kişisel olarak tarayıcıyı açıp ordan başka uygulamaya geçmeyi rahat buluyorum ama konsolda bu özellik tam olarak yok bilgisayardaki rahatlık yok bence
eğer saydığım yukarıdaki özellikler problem yapmazsa konsolu alabilrsin çünkü konsolu 3 ay kullandım ve performans ve grafik bakımından microsoft müthiş ötesi konsol yapmış series s için

Geri