Neler Yeni

PC satıyorum fiyat belirlemem gerek

Reaksiyon skoru
85
Win11
İşlemci amd ryzen 5 5600
16gb ram
Asus dual radeon RX 6600 8gb ekran kartı
1tb SSD
Samsung monitör(modelini hatırlamıyorum 2.5K para verdim)

klavye mouse ve kulaklık idare eder, bir kere bile klavye üstünde yemek yenmedi(bu benim kırmızı çizgim ) pc 5 aylık
Ek olarak ses kaydeden flashdisk ve wifi adaptörü var

kaçtan alıcısını bulur öneriniz gerek

Win11
İşlemci amd ryzen 5 5600
16gb ram
1tb SSD

klavye mouse ve kulaklık idare eder, bir kere bile klavye üstünde yemek yenmedi(bu benim kırmızı çizgim ) pc 5 aylık

Ederi fazla değil ama İstanbul'daysan kazıklarsın birisine 25 bine ama valorant yazman gerekli onun için

Sadece kasa için ne fiyat düşünüyorsun

Sadece kasayı baz alırsak benzer performans veren 12400f+A750 gibi sistemler sıfır olarak 15.000-TL bandında satılıyor. Ben alıcı olsam en fazla kasana 10-11k bandında fiyat düşünürdüm.

Sadece kasayı baz alırsak benzer performans veren 12400f+A750 gibi sistemler sıfır olarak 15.000-TL bandında satılıyor. Ben alıcı olsam en fazla kasana 10-11k bandında fiyat düşünürdüm.
kasayı 20K ya topladım yanlış hatırlamazsam, gaminggenden aldım şuan dolandırıldım gibi bir his oluştu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart

Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 olması gerek yukarıda yazmayı unutmuşum​

kasayı 20K ya topladım yanlış hatırlamazsam, gaminggenden aldım şuan dolandırıldım gibi bir his oluştu

anakart

Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 olması gerek yukarıda yazmayı unutmuşum​

İkinci el olan birşeyi 20 den fazlayı satmayı düşünmüyon heradle

18 az değil mi? sanki domates satıyorum :D

18 e alınabilen sıfır sistemde çok özellik yok üstüne bir de dieğr parçaların masrafları olacak. En iyisi anlamayan birine 22 23ten satmak(lol bağımlısı olmayana satmicam)
Hocam bir arkadaştan rica etmiş dükkanına gelen müşteri 18.500 TL bütcesi varmış tüm set son olarak ne olur?

Win11
İşlemci amd ryzen 5 5600
16gb ram
1tb SSD

Sdc kasa satıyomusun

Geri