Pc satıyorum ne kadar eder ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
arkadaşlar bu arkadaşa prim vermeyip konuyu burda kapatalım diyorum eğlenmeye gelmiş anlaşılan

i7 7700 islemci
Msi H110M Pro-Vd anakart
16 Gb samsung ram sogutuculu
Msi 1660 Super Gaming X ekran karti
500+60 Fsp power supply
Wd 240 Gb ssd
Seagate 1 Tb harddisk
Zalman T6 Kasa
Eksoz fani haric 3 Fan vardir

Ne kadara satarim ?
max 4.5k

bildirin şunu banlansın baş agrıtmasın.

Sistemi aldığın fiyata satma gibi bir hayalin mi var ? Sonuçta 2. el ve işlemci eski.

sadece 200tl aşarak senin ekran kartını 2ye katlayan 1660ti koydum
KOLAYDI.
Dipnot:Ramleri 8e indirirsem bütçeyi aşmıyorum
cok komiksin

Kardeşim sen buraya milletle eğlenmeye mi geldin ? Sistem kaç para eder diye konu açmışsın. İnsanlar şu fiyat eder diye sana yardımcı olmaya çalışıyor ve sen de fiyatları beğenmeyip millete saldırıyorsun. Madem insanların fikrine ihtiyacın yok neden forumda konu açıp insanlardan fikir almaya çalışıyorsun ? Ya bi kaç tahtan eksik, beyninde bir sorun var. Ya da buraya dalga geçmeye gelmişsin. Madem çok fazla biliyorsun, madem konuya hakimsin istediğin fiyata sat o zaman sistemini gelip burda kafa yorma..

Kardeşim sen buraya milletle eğlenmeye mi geldin ? Sistem kaç para eder diye konu açmışsın. İnsanlar şu fiyat eder diye sana yardımcı olmaya çalışıyor ve sen de fiyatları beğenmeyip millete saldırıyorsun. Madem insanların fikrine ihtiyacın yok neden forumda konu açıp insanlardan fikir almaya çalışıyorsun ? Ya bi kaç tahtan eksik, beyninde bir sorun var. Ya da buraya dalga geçmeye gelmişsin. Madem çok fazla biliyorsun, madem konuya hakimsin istediğin fiyata sat o zaman sistemini gelip burda kafa yorma..
arkadaşa kızma ama kendisi ilk maymunlardan ondan böyle konuşuyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,734
Üyeler
194,594
Son üye
equonix58