Neler Yeni

Pc sistemden anlayan yardımcı olursa sevinirim acill

Bir Türk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet
Bütçe
10000
Ryzen 5 4500 3,6 GHz 8 MB Cache AM4 İşlemci

GOODRAM IRDM PRO HOLLOW WHITE 16GB 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram,​

Frisby Fr-ps6080p 600w 120mm 80 Bronze Power Supply,​

MSI A520M-A Pro AM4 Soket Anakart, bu sisteme​

PowerColor Fighter Radeon RX 7600 8GB GDDR6 Ekran Kartı yukarıdaki sisteme uyumlumudur =anlayan birinin cevap vermesini bekliyorum eğer uymuyorsa​

güzel bir ekran kartına ihtiyacım var 10k ya kadar çıkabilirim 2 güne almam gerekiyor önerilerinizi bekliyorum ...​

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Mert ash
yukarıdakiler eliniz de şuan olanlar mı eğer öyleyse işlemci çok kötü kalır o ekran kartı yanında işlemciyi 5600 yapıp ikinci el 6700 alman daha mantıklı olur

Bir Türk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yukarıdakiler eliniz de şuan olanlar mı eğer öyleyse işlemci çok kötü kalır o ekran kartı yanında işlemciyi 5600 yapıp ikinci el 6700 alman daha mantıklı olur
sistem elimde fakat işlemciyi şuan değiştiremem eğer fps alanında sağlam taşıyacak ekran kartı varsa aklınızda 10k ya kadar çıkabilirim önerilerinizi bekliyorum yarın alıcam çünkü

Sezerinho10

80+ Bronze
sistem elimde fakat işlemciyi şuan değiştiremem eğer fps alanında sağlam taşıyacak ekran kartı varsa aklınızda 10k ya kadar çıkabilirim önerilerinizi bekliyorum yarın alıcam çünkü
Fps anlamında taşıması için tüm bileşenlerin uyumlu ve stabil çalışması lazım

Bir Türk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet
Fps anlamında taşıması için tüm bileşenlerin uyumlu ve stabil çalışması lazım
farkındayım ram kötüydü anakarta uyumlu olması için onuda değiştim fakat ekran kartı eksik aklınızda bu sisteme uyumlu ekran kartı varsa lütfen önerin 10kya kadar çıkabilirim

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,769
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
RX 7600 darboğaz yapar ama başka seçenek yok onu alabilirsin. Single RAM darboğazı arttırır. Aynı ram'den yanına 1 tane daha alırsan işlemciyi destekleyerek darboğazı azaltır.

Bir Türk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet
RX 7600 darboğaz yapar ama başka seçenek yok onu alabilirsin. Single RAM darboğazı arttırır. Aynı ram'den yanına 1 tane daha alırsan işlemciyi destekleyerek darboğazı azaltır.
şuan ramde alamam hocam sadece ekran kartı alabilrim durumum yalnızca bunu yapabilir eğer farklı bir ekran kartı varsa anlamadığımdan soruyorum hanngisini alıcam mesela bu ekran kartının pcl si 4.0 benim ana kart 3,0 anlamıyorum video falan izledim uymuyorsa almayın falan diyolar desteğiniz çok önemli ekran kartıda önerebilirsiniz yarın alıcam çünki

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,769
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
şuan ramde alamam hocam sadece ekran kartı alabilrim durumum yalnızca bunu yapabilir eğer farklı bir ekran kartı varsa anlamadığımdan soruyorum hanngisini alıcam mesela bu ekran kartının pcl si 4.0 benim ana kart 3,0 anlamıyorum video falan izledim uymuyorsa almayın falan diyolar desteğiniz çok önemli ekran kartıda önerebilirsiniz yarın alıcam çünki
PCIe önemli bişey değil. Ben de 3.0 anakartla 4.0 ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartı uyumlu olur ama dediğim gibi işlemciden dolayı bir darboğaz durumu var. Bazı oyunlarda düzgün FPS alamazsın.

Bir Türk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet
PCIe önemli bişey değil. Ben de 3.0 anakartla 4.0 ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartı uyumlu olur ama dediğim gibi işlemciden dolayı bir darboğaz durumu var. Bazı oyunlarda düzgün FPS alamazsın.
şu sistemle 60 fps çekeyimde hocam gerekirse en düşüğe alırım grafikleri herhangi bir oyunda o yüzden biraz sıkıntıdayım ulan ne alıcam hangisi alıcam bilmiyorum dün bi arkadaş buradan tavsiye etti gönül rahatlığıyla al üzmez seni falan dedi güveniyorum ama içimde ukte var
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu sistemle 60 fps çekeyimde hocam gerekirse en düşüğe alırım grafikleri herhangi bir oyunda o yüzden biraz sıkıntıdayım ulan ne alıcam hangisi alıcam bilmiyorum dün bi arkadaş buradan tavsiye etti gönül rahatlığıyla al üzmez seni falan dedi güveniyorum ama içimde ukte var
bide powersupply 600w benim https://www.hepsiburada.com/powerco...ulKE0eycsn0gmPdGrVBoCrBcQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds minimum 750w istiyor bu ekran kartı ve gddr6 benim anakart ve ram gddr4 bir sorun yaşarmıyım, 2. sorumda örnek olarak konuşalım bu sistemle ekran kartınıda almam dahilinde dar boğazla valorantta kaç fpsi alırım örnek olarak salladım şuan cevabınız çok önemli lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:

Bir Türk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet

Bir Türk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet
Güç kaynağın yeter. Oyunlarda bu videodakine benzer FPS alırsın. RAM single olduğu için fps biraz daha düşebilir.

2. sorumda ekran kartı gddr6 sorun yaşarmıyım benim sistem çoğunlukla gddr4 ?

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,769
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
2. sorumda ekran kartı gddr6 sorun yaşarmıyım benim sistem çoğunlukla gddr4 ?
GDDR6 uyumlu olur sorun çıkmaz. RAM ikili daha iyi demek istiyorum dual deniyor. Onlar dual kit adıyla ikili olarak satılır.

Top Bottom