- Bütçe
- 10000
Ryzen 5 4500 3,6 GHz 8 MB Cache AM4 İşlemci
sistem elimde fakat işlemciyi şuan değiştiremem eğer fps alanında sağlam taşıyacak ekran kartı varsa aklınızda 10k ya kadar çıkabilirim önerilerinizi bekliyorum yarın alıcam çünküyukarıdakiler eliniz de şuan olanlar mı eğer öyleyse işlemci çok kötü kalır o ekran kartı yanında işlemciyi 5600 yapıp ikinci el 6700 alman daha mantıklı olur
Fps anlamında taşıması için tüm bileşenlerin uyumlu ve stabil çalışması lazımsistem elimde fakat işlemciyi şuan değiştiremem eğer fps alanında sağlam taşıyacak ekran kartı varsa aklınızda 10k ya kadar çıkabilirim önerilerinizi bekliyorum yarın alıcam çünkü
farkındayım ram kötüydü anakarta uyumlu olması için onuda değiştim fakat ekran kartı eksik aklınızda bu sisteme uyumlu ekran kartı varsa lütfen önerin 10kya kadar çıkabilirimFps anlamında taşıması için tüm bileşenlerin uyumlu ve stabil çalışması lazım
şuan ramde alamam hocam sadece ekran kartı alabilrim durumum yalnızca bunu yapabilir eğer farklı bir ekran kartı varsa anlamadığımdan soruyorum hanngisini alıcam mesela bu ekran kartının pcl si 4.0 benim ana kart 3,0 anlamıyorum video falan izledim uymuyorsa almayın falan diyolar desteğiniz çok önemli ekran kartıda önerebilirsiniz yarın alıcam çünkiRX 7600 darboğaz yapar ama başka seçenek yok onu alabilirsin. Single RAM darboğazı arttırır. Aynı ram'den yanına 1 tane daha alırsan işlemciyi destekleyerek darboğazı azaltır.
PCIe önemli bişey değil. Ben de 3.0 anakartla 4.0 ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartı uyumlu olur ama dediğim gibi işlemciden dolayı bir darboğaz durumu var. Bazı oyunlarda düzgün FPS alamazsın.şuan ramde alamam hocam sadece ekran kartı alabilrim durumum yalnızca bunu yapabilir eğer farklı bir ekran kartı varsa anlamadığımdan soruyorum hanngisini alıcam mesela bu ekran kartının pcl si 4.0 benim ana kart 3,0 anlamıyorum video falan izledim uymuyorsa almayın falan diyolar desteğiniz çok önemli ekran kartıda önerebilirsiniz yarın alıcam çünki
şu sistemle 60 fps çekeyimde hocam gerekirse en düşüğe alırım grafikleri herhangi bir oyunda o yüzden biraz sıkıntıdayım ulan ne alıcam hangisi alıcam bilmiyorum dün bi arkadaş buradan tavsiye etti gönül rahatlığıyla al üzmez seni falan dedi güveniyorum ama içimde ukte varPCIe önemli bişey değil. Ben de 3.0 anakartla 4.0 ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartı uyumlu olur ama dediğim gibi işlemciden dolayı bir darboğaz durumu var. Bazı oyunlarda düzgün FPS alamazsın.
bide powersupply 600w benim https://www.hepsiburada.com/powerco...ulKE0eycsn0gmPdGrVBoCrBcQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds minimum 750w istiyor bu ekran kartı ve gddr6 benim anakart ve ram gddr4 bir sorun yaşarmıyım, 2. sorumda örnek olarak konuşalım bu sistemle ekran kartınıda almam dahilinde dar boğazla valorantta kaç fpsi alırım örnek olarak salladım şuan cevabınız çok önemli lütfen yardımcı olunşu sistemle 60 fps çekeyimde hocam gerekirse en düşüğe alırım grafikleri herhangi bir oyunda o yüzden biraz sıkıntıdayım ulan ne alıcam hangisi alıcam bilmiyorum dün bi arkadaş buradan tavsiye etti gönül rahatlığıyla al üzmez seni falan dedi güveniyorum ama içimde ukte var
Kıngston 8gb Ddr4 3200MHZ CL16 Pc Ram Fury Beast KF432C16BB/8 buda var elimde zaten 16gb rami yeni dün aldım eski ram bu Kıngston 8gb Ddr4 3200MHZ CL16 Pc Ram Fury Beast KF432C16BB/8 değiştireyimmi peki hocamGüç kaynağın yeter. Oyunlarda bu videodakine benzer FPS alırsın. RAM single olduğu için fps biraz daha düşebilir.
Güç kaynağın yeter. Oyunlarda bu videodakine benzer FPS alırsın. RAM single olduğu için fps biraz daha düşebilir.
2. sorumda ekran kartı gddr6 sorun yaşarmıyım benim sistem çoğunlukla gddr4 ?Kıngston 8gb Ddr4 3200MHZ CL16 Pc Ram Fury Beast KF432C16BB/8 buda var elimde zaten 16gb rami yeni dün aldım eski ram bu Kıngston 8gb Ddr4 3200MHZ CL16 Pc Ram Fury Beast KF432C16BB/8 değiştireyimmi peki hocam
GDDR6 uyumlu olur sorun çıkmaz. RAM ikili daha iyi demek istiyorum dual deniyor. Onlar dual kit adıyla ikili olarak satılır.2. sorumda ekran kartı gddr6 sorun yaşarmıyım benim sistem çoğunlukla gddr4 ?