Pc sistemi hakkında yardım

Metehann

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhabalar ben yaklaşık 5-6 sene önce da-g2 sistemi almıştım ama şuan eskidi çok işime yaramıyor rx570 ekran kartı ve 2600 işlemcisi var o yüzden yeterli olmuyor bir tanıdıktan toplama kasa alıcam sistem özelliklerini aşağı yazıyorum 20 bin tl ye alıcam satan arkadaşta alalı çok olmamış 1.5 sene civarı sizce iyi midir? yeterli olurmu sistem hakkında fikir verebilirseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden.

3060ti 12gb
5600 islemci
16gb ram
asus a550 anakart
650w psu mk2 ssd

Merhabalar ben yaklaşık 5-6 sene önce da-g2 sistemi almıştım ama şuan eskidi çok işime yaramıyor rx570 ekran kartı ve 2600 işlemcisi var o yüzden yeterli olmuyor bir tanıdıktan toplama kasa alıcam sistem özelliklerini aşağı yazıyorum 20 bin tl ye alıcam satan arkadaşta alalı çok olmamış 1.5 sene civarı sizce iyi midir? yeterli olurmu sistem hakkında fikir verebilirseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden.

3060ti 12gb
5600 islemci
16gb ram
asus a550 anakart
650w psu mk2 ssd
o bütçelere çıkmışken ddr5 sistem toplamak daha mantıklı olur
işlemci
anakart
ram
ramleri istersen 32 yapabilirsin
psu:

kasayı 2k civarı bulabilirsin ama elindeki kasa da işe yarar
elinde ssd veya hdd varsa kullanmaya devam edebilirsin

ekran kartını da 2. elde 6-7k ya rx6600 bulabilirsen 24-25 bin TL'ye kasa dahil eğer elindeki kasanın içine dizersen 22-23 e düşer. hem ddr5 e geçmiş olup daha güncel bir sistem kullanmış olur hem de daha iyi bir sisteme sahip olmuş olursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hemde elindeki parçaları 2. elde satabilirsin

Elindeki parcalsri satıp bütçeyi 35.000TL'ye çekebilirsen çok güzel sistem var.

o bütçelere çıkmışken ddr5 sistem toplamak daha mantıklı olur
işlemci
anakart
ram
ramleri istersen 32 yapabilirsin
psu:

kasayı 2k civarı bulabilirsin ama elindeki kasa da işe yarar
elinde ssd veya hdd varsa kullanmaya devam edebilirsin

ekran kartını da 2. elde 6-7k ya rx6600 bulabilirsen 24-25 bin TL'ye kasa dahil eğer elindeki kasanın içine dizersen 22-23 e düşer. hem ddr5 e geçmiş olup daha güncel bir sistem kullanmış olur hem de daha iyi bir sisteme sahip olmuş olursun

hemde elindeki parçaları 2. elde satabilirsin
Anladım çok teşekkür ederimm desteğin için bi araştırıcam bu şekilde de çok mantıklı geldi

Elindeki parcalsri satıp bütçeyi 35.000TL'ye çekebilirsen çok güzel sistem var.
Malesef bütçemi oralara çekemiyorum şuanlık ama yine de teşekkürler

Geri