Ejderha12213
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Arkadaşlar ekran kartımı söküp taktıktan sonra pc siyah ekranda kaldı. Güvenli moda girmek istiyorum ama yinede giremiyorum sorunu nedir acaba
anakartında bir ışık yanıyormuArkadaşlar ekran kartımı söküp taktıktan sonra pc siyah ekranda kaldı. Güvenli moda girmek istiyorum ama yinede giremiyorum sorunu nedir acaba
Işık yanmıyor hocam büyük ihtimalle çözünürlük yüzünden gelmiyor diye düşündümanakartında bir ışık yanıyormu
peki başka kablo ile denediniz mi ve ekran kartının güç kablosu tam yerine oturuyor muIşık yanmıyor hocam büyük ihtimalle çözünürlük yüzünden gelmiyor diye düşündüm
Oturuyo hocam her şey. ınput not support to display diye bir hata veriyorpeki başka kablo ile denediniz mi ve ekran kartının güç kablosu tam yerine oturuyor mu
hdmı mı dp kablo ile mi denediniz veya hdmi to vga adaptör mü kullanıyorsunuzOturuyo hocam her şey. ınput not support to display diye bir hata veriyor
Vga to hdm kullanıyorum hocamhdmı mı dp kablo ile mi denediniz veya hdmi to vga adaptör mü kullanıyorsunuz
büyük bir ihtimslle ondan kaynaklanıyorVga to hdm kullanıyorum hocam
eğer evinizde hdmi ile görüntü alabileceğiniz tv var ise onunla deneyinbüyük bir ihtimslle ondan kaynaklanıyor
Tamamdır hocam değiştirdimmibüyük bir ihtimslle ondan kaynaklanıyor
Tamamdır denicem hocambüyük bir ihtimslle ondan kaynaklanıyor
Post automatically merged:
eğer evinizde tv falan varsa hdmi ile onda deneyin
tamamTamamdır hocam değiştirdimmi
Tamamdır denicem hocam