? niyeÇok çok çok kötü sistem bu sistem asla önerilmez önerebilecek son sistemlerden biri.
Zaten arkadaşın attığı sistem çok kötü ancak incehesap gerçekten güvenilir bir sitedir.Psu su kotu sistemin ve incehesap hakkinda cok sikayet var itopyadada musteri hizmetlerine ulasamiyorum
Arttiririm link verirmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Usta imzanda toplama almayin hazir alin yaziyor bi deneyimin mi var
https://inventus.com.tr/dedicated/elraenn/elraenn_parva.aspx ekran kartını 1650s yap ssd değiştir alEn fazla 7500 tlm var sistem oneriniz varmi 2. El dışında ben bu fiyatin biraz daha altina gtx 1650 li birsey bulabilecegimi dusunuyorum.
7.500'e sistem önerir misin kanka daha iyi felan.Çok çok çok kötü sistem bu sistem asla önerilmez önerebilecek son sistemlerden biri.
6K ya çok kötü işlemci düşük seviye ekran kartı ölü soket anakart.? niye
Sistem çok kötü kabul et.7.500'e sistem önerir misin kanka daha iyi felan.
Fiyatina gore cok iyi i3 10100f onerirmisiniz upgrade fln yaparsam sorun cikarmi sistemde ve psu su iyimuCYBER-1660 / INTEL i3-12100F / ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 OC 6GB / 16 GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-1660 oyuncu bilgisayarı, INTEL i3-10105F işlemci ve ASUS GTX 1660 Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Knk iyi demedim ki, 6k'ya anca bu oluyor.6K ya çok kötü işlemci düşük seviye ekran kartı ölü soket anakart.
Sistem çok kötü kabul et.
Arkadaş mizah yaptı galiba takma6K ya çok kötü işlemci düşük seviye ekran kartı ölü soket anakart.
Sistem çok kötü kabul et.
Daha iyisi bulunur emib olkiKnk iyi demedim ki, 6k'ya anca bu oluyor.
Psu gayet iyi. İşlemci ise oda iyi. 10100f güçlü bir işlemci. Darboğaz yapmaz.Fiyatina gore cok iyi i3 10100f onerirmisiniz upgrade fln yaparsam sorun cikarmi sistemde ve psu su iyimu
gamegarajda bazen indirimli sistemler oluyor attigin sistemden 1k falan daha ucuzdu geçenkiKnk iyi demedim ki, 6k'ya anca bu oluyor.