PC Temizliğini Nasıl Yapmalıyım?

Reaksiyon skoru
267
Aslında forum üyeliğimin ilk amacıbu konuydu ama baya gecikti :)
Şimdi PCm fazla tozlandı ve ben ilk defa temizleyeceğim. Bunu nasıl yapmalıyım soru bu? Detaylıca tozunu alıp temizlemek istiyorum. Misal bezle mi sileyim tozları süpürgeyle süpüre de bilirim saçma olabilir belki bu, ama hiç fikrim yok ne yapmam gerektiği hakkında. Yardım eder misiniz lütfen?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yokmu önerisi olan :(

@epica59 hocam öneriniz yok mu reaksiyon atmıştınız ama?

En İyi Cevap
asıl sorum şu bileşeneri çıkarmam faydalı olur mu?
özellikle macun yenilemem gerekiyor işlemci için onu da yaparım diye düşünüyordum temizlikle beraber ama alamadım daha termal macunu o yüzden işlemciyi sonra temizleyeceğim.
hocam eğer sisteminiz eskiyse yani eski bir intel stok fan kullanıyorsanız takarken fanın ayaklarını kırmanız muhtemel bir olaydır

aldığınız yere sorun yapıyorlarmı yapmıyorlarsa garanti bitince yap ama yap çünkü önemli bir şey bu

şimdilik sprey al spreyle termal macun değiştir ekran kartına bir üfle aradaki tozlar çıksın tamam mı şimdilik bu iş görür
aynen zaten ekran kartı ısınmıyor gerek yok yani

En İyi Cevap
Tamamdır mümkün olduğunca dediklerinizi uygulayacağım hocam. İlginiz için çok çok teşekkür ediyorum 😊

1 ila 1.5 ay oldu hocam alalı daha yeni :)
Temizlerken fanların dönmemesine dikkat et zarar verir.

Tamamdır hocam dikkatli olacağım. Zaten bir-iki video izledim hepsi fanların balansının bozulmamasının altını çiziyolardı anladım mühim ve galiba hassas bir mesele olduğunu 😊
Statik elektrik yapıp bozabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,893
Üyeler
186,551
Son üye
KuaNTuRK
Geri