Neler Yeni

Çözüldü✓ PC Topladım Boot Ve VGA ışığı Yanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Alp Eray
Merhaba az önce topladığım pc mi açtım ve ilk başta dram hatası verdi. (görüntü ve ekipman rgb leri yok) Sonra ramleri tak çıkar yaptım vs dram hatası bitti, sonrada kasa ve soğutıcı rgb leri yandı mouse ve klavye rgb leri yandı monitöre görüntü gelmedi şimdide boot ve VGA ışıkları kırmızı yanıyor. Ne yapmalıyım

goygoy.x

80+
windows kurulu değilse boot ışığı o yüzden yanıyor olabilir. VGA'da ekran kartından da olabilir kablodan da olabilir monitörden de olabilir. bilemedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Hiç bir detay vermemişsiniz. İşlemci nedir mesela? AMD ya da intel eğer işlemcinin içerisinde dahili GPU varsa monitör kablosunu anakart üzerindeki bir monitör çıkışına bağlayıp deneyin bakalım görüntü gelecek mi? Olur da görüntü alırsanız BIOS'u default'a alın ve sonra ekran kartınızı tekrar takın ve ne olacak gözlemeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Alp Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bir detay vermemişsiniz. İşlemci nedir mesela? AMD ya da intel eğer işlemcinin içerisinde dahili GPU varsa monitör kablosunu anakart üzerindeki bir monitör çıkışına bağlayıp deneyin bakalım görüntü gelecek mi? Olur da görüntü alırsanız BIOS'u default'a alın ve sonra ekran kartınızı tekrar takın ve ne olacak gözlemeyin.
Tak çıkar yapmak işi çözdü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,478
Üyeler
168,790
Son üye
spokoistvies
Top Bottom