Çözüldü✓ Pc toplama + format ücret min kaç tl alınır..?

JackieTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
521
Merhaba arkadaşlar.. Şuan piyasa da ki format ücretlerini bilmiyorum küçük esnaflar sanırım 100 lira gibi ücret alabiliyor..

Yeğenim kendi çapında sistem toplamış işlemci + ekran kartını ben takacağım ufak bir işlemde olsa bedava yapmayacağım.. Herkese akraba filen bedava bir şeyler yapıyorum bari hakkımı alayım artık.

Kısacası : İşlemci - ekran kartı montajı + Format + işlemci macunu v.b. kısacası herşeyi ben yapacağım.. Tahmini kaç para almam gerekir.. Akraba sayıldığımız için normal bu işi yapanlar gibi ücret alamam sizin tavsiye fiyatınız ne olmalı.. 200 TL alsam yeterli mi..?

İşlemci + ekran kartı takmaya işçilikten 250, formata da 50 alsan 300, yeter her halde. Max 500 olacak şekilde sen ayarlarsın. Sonuçta tanıdığın.

Ben laptop temizlik + kötü termal macun yenilemeye 500 verdim, hiçbir işime yaramadı.

İşlemci + ekran kartı takmaya işçilikten 250, formata da 50 alsan 300, yeter her halde. Max 500 olacak şekilde sen ayarlarsın. Sonuçta tanıdığın.

Ben laptop temizlik + kötü termal macun yenilemeye 500 verdim, hiçbir işime yaramadı.
Sağ ol hocam ve geçmiş olsun cidden 500 çok.. Ben bile işlemci ekran kartı takma basit bir işlem lakin benim için format uzun güncelleme driver v.b.

Yinede geri dönüş yapıp bilgilendirme için sağ olun 👍

Normalde format 200-300 arası.
Doğrudur hocam ben kendim attığım için tam güncel fiyatı bilmiyorum.. Aslında bir diğer sorum Win10pro atacağım.. Bu yıl sonu ya da 3-4 ay sonra win10 desteği bitecek pek sorun olur mu..?

Doğrudur hocam ben kendim attığım için tam güncel fiyatı bilmiyorum.. Aslında bir diğer sorum Win10pro atacağım.. Bu yıl sonu ya da 3-4 ay sonra win10 desteği bitecek pek sorun olur mu..?
sorun olmaz bence. ileride (sıkıntı olduğunda) win11'e kendisi de geçebilir. zor değil o kadar.

Anlamadığım dönemde sıfır pc kurulumuna 1k vermiştim.

Anlamadığım dönemde sıfır pc kurulumuna 1k vermiştim.
Hocam size çok ama çok büyük geçmiş olsun.. O sistemi yapan adam aklından neler geçti acaba o fiyatı buldu 😅😅

Hocam size çok ama çok büyük geçmiş olsun.. O sistemi yapan adam aklından neler geçti acaba o fiyatı buldu 😅😅
Sıfırdan Lianli kasa toplattırmıştım işte, 3-4 saati bulmuştu adamın toplaması. Ülkedeki işçilik maaliyetleri sapkın fiyatlar olduğu için artık normal geliyor. Fakat ilk elin günahı olmaz diyip geçtim :D

Geri