i5 11400f msi b560m pro e 16 gb 3200 mhz ram xfx 6500xt xpg 550 psu msi forge 100m kasa gibyte 240 gb ssd sistemi toplucam birazdan işlemci dağitimda ilk sorun belli oldu. Kule tipi sogutucum ramlere değecek böyle kablo yapsam olur mu
Fanin yönleri nasil olacaktiFanda oynama yoksa sıkıntı yapmaz. Bakır telle tutturmuşsun zaten bir şey olmaz.
Montajlandığında kasanın ön fanları ile aynı olacak şekilde önden alıp arka egzoza yollayacak.Fanin yönleri nasil olacakti
Emin olalim resimdeki taraf kasanin ön tarafina mi bakicak yoksa arka tarafina miMontajlandığında kasanın ön fanları ile aynı olacak şekilde önden alıp arka egzoza yollayacak.
Ön tarafınaEmin olalim resimdeki taraf kasanin ön tarafina mi bakicak yoksa arka tarafina mi
Psu da 3/4 tane sata kablosu olur. Onlardan birisine tak.Bu kasanin içimdeki fan sata kablosunu nereye takicam
SSD slotunun hemen solunda 4 pin fan girişi olması lazım oraya takıp deneyin fan kablosunu.Bunlar doğrucmu peki acicam pcyi artik
Mesaj otomatik birleştirildi:
Win 10 kuruyorum açildi ama öndeki fanlar çalişmiyor neden
1 adet cpu için 1 adet sytem cpu var ssdnin yaninda göremedim 4pin başka yok olsada bana 2 adet lazim 2 fan var kasadaSSD slotunun hemen solunda 4 pin fan girişi olması lazım oraya takıp deneyin fan kablosunu.
Bende bayağı baktım, bir tane görünüyor. Kasanın arkasındaki RGB kontrol için mi yoksa fan kontrol mü?1 adet cpu için 1 adet sytem cpu var ssdnin yaninda göremedim 4pin başka yok olsada bana 2 adet lazim 2 fan var kasada
rgb için miş diyorum 3 fani birbirine bağlayim sonra 1 slota takayim çalişir miBende bayağı baktım, bir tane görünüyor. Kasanın arkasındaki RGB kontrol için mi yoksa fan kontrol mü?