Pc Toplamada Yardım Eder Mi̇si̇ni̇z?

C1haz

80+
Reaksiyon skoru
8
RX 6750 XT li işlemci olarak R5 5600 düsünüyorum ama intel tarafındanda bir işlemci olabilir 20000tl civarlarında bu özelliklerde pc toplayabilir misiniz?

Benim kullanmış olduğum sistemde 3 fanlı xfx rx6750xt , ryzen5 5600 mevcut. Anakart olarak msi b550 gaming edge wifi var. Bu üçlü çok güçlü diyorum ben :) diğer bileşenleri kronik sorunu olmayan parçalarla donatırsan harika bir sistem çıkar ortaya. Tavsiye verebilirim

Teşekkürler rx6750xt tarafında red devil düşünüyorum

RX 6750 XT li işlemci olarak R5 5600 düsünüyorum ama intel tarafındanda bir işlemci olabilir 20000tl civarlarında bu özelliklerde pc toplayabilir misiniz?

Benim kullanmış olduğum sistemde 3 fanlı xfx rx6750xt , ryzen5 5600 mevcut. Anakart olarak msi b550 gaming edge wifi var. Bu üçlü çok güçlü diyorum ben :) diğer bileşenleri kronik sorunu olmayan parçalarla donatırsan harika bir sistem çıkar ortaya. Tavsiye verebilirim
Fakat bu şekilde 20k yı fazla şekilde aşıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu pcye 650w yetermi

Bu pcye 650w yetermi

Teşekkürler rx6750xt tarafında red devil düşünüyorum
Merc modeli soğutma anlamında daha iyi red devilden. Ayrıca 750 tl daha ucuz. İndirim denk gelirse merc modeli genelde giriyor indirime tabi merc hoşuma gitmiyor dersen o ayrı :)

Fakat bu şekilde 20k yı fazla şekilde aşıyor

Bu pcye 650w yetermi

Bu pcye 650w yetermi
Yeterli olur.

Ram Bellekler 4x olacak (32GB) .Daha iyi ekran kartlısı toplanabilir ama sonradan çok daha rahat upgrade yapmanız açısından bu sistemi önerebiliri. Birde işlemciye soğutmada olduğundan iyi bir OC yapınız. Fiyat : 20.255

Kasaya güç kaynağı yerine C4 takmışsın

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe.
Merc modeli soğutma anlamında daha iyi red devilden. Ayrıca 750 TL daha ucuz. İndirim denk gelirse merc modeli genelde giriyor indirime tabi merc hoşuma gitmiyor dersen o ayrı :)
Red devil daha iyi olmasın :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe.

Ram Bellekler 4x olacak (32GB) .Daha iyi ekran kartlısı toplanabilir ama sonradan çok daha rahat upgrade yapmanız açısından bu sistemi önerebiliri. Birde işlemciye soğutmada olduğundan iyi bir OC yapınız. Fiyat : 20.255
c4

hocam xfx ısınmıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,592
Üyeler
204,202
Son üye
bora06
Geri