Pc toplamak icin hangi parca ile baslamaliyim?

erennn

80+
Reaksiyon skoru
138
Eger hazir sistem alirsam suan 5.5k-6k arasinda bir hazir sistem alicam yada 1 sene icinde kendim indirimlerden parca alarak kurucam sence hangisi eger kendim 1 sene icinde topla dersen 3100tlye hangi parcayi alip baslamam gerek? (arkadasimin bana gonderdigi yazi)

Eger hazir sistem alirsam suan 5.5k-6k arasinda bir hazir sistem alicam yada 1 sene icinde kendim indirimlerden parca alarak kurucam sence hangisi eger kendim 1 sene icinde topla dersen 3100tlye hangi parcayi alip baslamam gerek? (arkadasimin bana gonderdigi yazi)

Ana beyninden başlamalısın.

Şimdi ana beyin derken ne demek istediğimi sorar gibi oldun değil mi ? Gidip Ram hard Disk soğutucu almazsın misal. Herşeyin bir ahenkle akışı vardır. En iyi açıklayıcı örnek herhangi bir pc toplama sitesine gir adımlara bak orası sana adımları takip ettirecektir.

Toplu al yeni bir şey çıkar pişman olursun sonra.
Yeni bir şey çıkması mümkün olmayan SSD RAM kasa PSU al.

Önce işlemci konusunda kara verio ona uygun anakart almalısın sonra işlemci, ekran kartı, kasa ve güç kaynağı, bellek, SSD, lazımsa HDD, lazımsa soğutuc,monitör, klavye, fare diye gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,238
Üyeler
197,640
Son üye
ihlara
Geri