Teknobiyotik'de var.Arkadaşlar PC toplamak istiyorum fakat malumunuz dolar uçtu, bende şöyle arada bir PC parçalarında indirim yapan sitelerden faydalanmak istiyorum bildiğiniz böyle güvenilir siteler var mı ? Şimdiden teşekkürler ☺
İncehesap sürekli indirim yapıyor oraya bakmanı öneririm.Arkadaşlar PC toplamak istiyorum fakat malumunuz dolar uçtu, bende şöyle arada bir PC parçalarında indirim yapan sitelerden faydalanmak istiyorum bildiğiniz böyle güvenilir siteler var mı ? Şimdiden teşekkürler ☺
İnce hesap da gaming gecesi vs oluyorArkadaşlar PC toplamak istiyorum fakat malumunuz dolar uçtu, bende şöyle arada bir PC parçalarında indirim yapan sitelerden faydalanmak istiyorum bildiğiniz böyle güvenilir siteler var mı ? Şimdiden teşekkürler ☺
İnce hesapta gaming geceleri oluyor bir bak istersen LİNKArkadaşlar PC toplamak istiyorum fakat malumunuz dolar uçtu, bende şöyle arada bir PC parçalarında indirim yapan sitelerden faydalanmak istiyorum bildiğiniz böyle güvenilir siteler var mı ? Şimdiden teşekkürler ☺