Neler Yeni

PC toplamak için sürekli indirim yapan siteler

can-0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can Diyar
Arkadaşlar PC toplamak istiyorum fakat malumunuz dolar uçtu, bende şöyle arada bir PC parçalarında indirim yapan sitelerden faydalanmak istiyorum bildiğiniz böyle güvenilir siteler var mı ? Şimdiden teşekkürler ☺️

Emre Baş

80+ Gold
incehesap ve teknobiyotik güzel indirimler oluyor

Death Mark

80+ Bronze
Arkadaşlar PC toplamak istiyorum fakat malumunuz dolar uçtu, bende şöyle arada bir PC parçalarında indirim yapan sitelerden faydalanmak istiyorum bildiğiniz böyle güvenilir siteler var mı ? Şimdiden teşekkürler ☺
Teknobiyotik'de var.

Roco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Özcan
İnce hesap ve hepsiburada yı takip edebilirsin aynı zamanda cimri.com da sana aradığın parçanın en uygun fiyatlısını çıkarır

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
İncehesap , Teknobiyotik , İtopya Vs Vs . !!

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
BARAN GÜLİ
KARDEŞİM AKAKÇEYE GİR ORDA EN UCUZA SATAN SİTELERİ GÖSTERİYO ORADAN ALABİLİRSİN

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Arkadaşlar PC toplamak istiyorum fakat malumunuz dolar uçtu, bende şöyle arada bir PC parçalarında indirim yapan sitelerden faydalanmak istiyorum bildiğiniz böyle güvenilir siteler var mı ? Şimdiden teşekkürler ☺
İncehesap sürekli indirim yapıyor oraya bakmanı öneririm.

eren43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Eren bayram
İnce hesap da gaming gecesi vs oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Nurullah
İnce hesapta gaming geceleri oluyor bir bak istersen LİNK

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
İncehesap neredeyse her cuma Gaming Geceleri yapıyor. İtopya neredeyse her haftasonu Geleneksel Haftasonu İndirimleri yapıyor. Vatan bilgisayar arada sırada kdv indirimi yapıyor. Buralardan güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Vatan pahalı diyecek arkadaşlar normal fiyatları pahalı evet ama indirim yaptıkları zaman güzel indirimler oluyor. Aradığınız parçaları bu indirimlerden faydalanarak alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Kızlca
Abicim onu bilmem ama gamegaraj.com adresinde ucuza iyi sitemler var hani insanın kafasında soru işareti olur hazır sistem kazıklanır mıyım diye ama iyi sitemler aynı zamanda aşşağıda FPS ölçer var oradan da kaç FPS verdiğini öğrenebilirsin bı bakmanı öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Fatih Caner Ceylan
Instagram
_fatihcanerr
Twitter
MaltKafas1
ince hesapta her cuma saat 20.00 dan 00.00 a kadar baya sağlam indirimler oluyo %70 leri gören indirim

Top Bottom