- Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk bütçe 15.4k oluyor monitör 4k ekipmanlar 3.5k tutar nereden baksan 23k gidiyorbu arada benim attığımdada b450 yap öyle al arada çok az fark olur buna göre ve en azından 5600 olcak
Knk bütçe 15.4k oluyor monitör 4k ekipmanlar 3.5k tutar nereden baksan 23k gidiyorbu arada benim attığımdada b450 yap öyle al arada çok az fark olur buna göre ve en azından 5600 olcak
monitör veya ekipman ile alakali bir şey yazmamış üstelik sizin gönderdiğinizdede eğer varsa 20500 TL'ye denk geliyorKnk bütçe 15.4k oluyor monitör 4k ekipmanlar 3.5k tutar nereden baksan 23k gidiyor
Knk ekipman yazmamam normal değilmi çünkü indirimli ürün sistem vs bulmak için zaten açtım bu forumu site vs öneri arıyorum bir nevimonitör veya ekipman ile alakali bir şey yazmamış üstelik sizin gönderdiğinizdede eğer varsa 20500 TL'ye denk geliyor
site önerisi arıyorsan gaming.gen.tr itopya gamegaraj vb. sitelere güvenebilirsin. hatta istanbulda isen giderek alabilirsin yerleri:Knk ekipman yazmamam normal değilmi çünkü indirimli ürün sistem vs bulmak için zaten açtım bu forumu site vs öneri arıyorum bir nevi
Başka varmı peki bu tür sitelerdensite önerisi arıyorsan gaming.gen.tr itopya gamegaraj vb. sitelere güvenebilirsin. hatta istanbulda isen giderek alabilirsin yerleri:
Gaming gen tr: Ümraniye
gamegaraj: üsküdar
itopya: beylükdüzü outlet ve 3 tane daha yeri var buralara gidebilirsin
var İncehesap vatan teknobiyotik ( az konuşuluyor önermem ) sinerjiBaşka varmı peki bu tür sitelerden
Atıyorlar bana sistemde ben baktığımda bulamiyorum genelinivar İncehesap vatan teknobiyotik ( az konuşuluyor önermem ) sinerji
istersen sana direk sistem önerebilirim?Atıyorlar bana sistemde ben baktığımda bulamiyorum genelini
knk benim parada tam toparlanmadı şuan o yüzden net bir şey diyemem monitörüm ve ekipmanım yokİnventus , Gençer Gaming
Mesaj otomatik birleştirildi:
istersen sana direk sistem önerebilirim?
monitörün varmıydı?
anladım ihtiyaç olduğunda bana özelden ulaşabilirsin elimden geldiğince yardımcı olacağım takip ederek beni kaydedebilirsinknk benim parada tam toparlanmadı şuan o yüzden net bir şey diyemem monitörüm ve ekipmanım yok
Hocam bildirim gönderen falan bilmiyorum ama incehesap (her cuma gece), sinerji, itopya, gaminggentr, teknobiyotik, depopark falan buralardan indirim kovalayabilirsin.Amd tarafına işlemci dışında pek sıcak değilim ama bakarım bir kaç sorun var onları halledersem ilk f/p pc yi alırım ekran kartı farketmeksizin
Alışveriş sitesi önerebilirmisin indirim vs olduğunda bildirim gönderen