Gameofdean
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Kaan fırıncı
Herkese merhaba düşük bütçeli gelecekte ufak geliştirmelere müsait gta5 fivem,csgo,Pubg,Rainbow ve forza horizon 3-4 gibi oyunları kasmadan oynatabilcek bir bilgisayar topladım ancak sipariş vermeden sizlere de danışmak istedim parçalar birbirleri ile uyumlu mudur darboğaz sıkıntısı yaşarmıyım gibi sorular var aklımda.
Sistem:
Amd ryzen 3 1200 12nm 3.10 ghz 8mb
Gigabyte GA-A320m-H Amd a320 anakart
Team elite 8gb ddr4 2400mhz ram
Xfx Amd radeon rx570rs xxx ekran kartı
Wd blue wd10ezex 1tb sata3 7200 hdd
Zalman zm-t6 USB 3.0 midi tower kasa
Frishby gp-650 gamemax 80+bronze psu
Düşündüğüm sistem bu şekilde ileride ssd almayı düşünüyorum ancak bu hdd sıkıntı çıkartır mı?
1-xfx marka ekran kartını ilk defa duydum sıkıntı yaşar mıyım biraz daha ekleyip saphire 8gb olan ekran kartını mı almalıyım?
2-4gb ekran kartı ile 8gb ekran kartı arası fark var mı?
3-Parçalar darboğaz yaratır mı?
4-psu olarak başka önerileriniz var mıdır bilerek biraz fazla seçtim ileride parça eklerim diye?
5-1080p high ultra ayarlarda youtubede gördüğüm kadarıyla 50fps üstü birçok güzel oyunu açıyor gerçekten öyle midir ?
6-Ram markasınıda bilmiyorum bir fikriniz var mı?
7-Bu işlemciyi oyun dışında en fazla discord google gibi yerlerde kullanıcam işlemci sorunu yaşar mıyım?
Biraz uzun oldu ancak acemiyim bu konularda şimdiden yanıtlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim daha iyi önerileriniz var ise paylaşırsanız sevinirim.
Sistem:
Amd ryzen 3 1200 12nm 3.10 ghz 8mb
Gigabyte GA-A320m-H Amd a320 anakart
Team elite 8gb ddr4 2400mhz ram
Xfx Amd radeon rx570rs xxx ekran kartı
Wd blue wd10ezex 1tb sata3 7200 hdd
Zalman zm-t6 USB 3.0 midi tower kasa
Frishby gp-650 gamemax 80+bronze psu
Düşündüğüm sistem bu şekilde ileride ssd almayı düşünüyorum ancak bu hdd sıkıntı çıkartır mı?
1-xfx marka ekran kartını ilk defa duydum sıkıntı yaşar mıyım biraz daha ekleyip saphire 8gb olan ekran kartını mı almalıyım?
2-4gb ekran kartı ile 8gb ekran kartı arası fark var mı?
3-Parçalar darboğaz yaratır mı?
4-psu olarak başka önerileriniz var mıdır bilerek biraz fazla seçtim ileride parça eklerim diye?
5-1080p high ultra ayarlarda youtubede gördüğüm kadarıyla 50fps üstü birçok güzel oyunu açıyor gerçekten öyle midir ?
6-Ram markasınıda bilmiyorum bir fikriniz var mı?
7-Bu işlemciyi oyun dışında en fazla discord google gibi yerlerde kullanıcam işlemci sorunu yaşar mıyım?
Biraz uzun oldu ancak acemiyim bu konularda şimdiden yanıtlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim daha iyi önerileriniz var ise paylaşırsanız sevinirim.