Arkadaşlar öncelikle merhaba ben yaz tatilinde pc toplayacağım twitch te aynı anda hem yayın yapıp hemde oyun oynayacağım apex te yayın yaparken ultra ayarlarda 200 fps üzeri verecek bir pc önerir misiniz?
50.000 TL bütçeTavsiye için elimizde tahmini bir bütçe olması gerekiyor. Biz de o bütçeyi referans alarak parça seçeceğiz.
Bir yandan yayın yaparken, diğer yandan APEX Legends'ı Ultra ayarlarda 200+ FPS ile oynamak istiyorum diyorsan,
Önümüze 30.000 TL civarında bütçe koyman gerekiyor.
Hatırlattığın için teşekkür ederim unutmuşum yazmayı50.000 TL bütçe
Öncelikle merhabalar. Bütçeniz gayet fazla ve yeterlidir acaba monitör dahil bir sistem mi istiyorsunuz yoksa sadece kasa mı?50.000 TL bütçe
Hatırlattığın için teşekkür ederim unutmuşum yazmayı
Monitör dahil ama 240 hz 1 ms olacakÖncelikle merhabalar. Bütçeniz gayet fazla ve yeterlidir acaba monitör dahil bir sistem mi istiyorsunuz yoksa sadece kasa mı?
Buyrun gösterdiğim sitemin yanında bu monitörden iki tane alır efsane yayın yaparsınız. Hatta geriye 11.000TL bütçeniz kalıyor bir tane daha RTX 2080 Ti alıp SLI olarak kullanabilirsiniz.Monitör dahil ama 240 hz 1 ms olacak
kasa ve PSU'ya 4000 TL
Hangi siteden topladın öğrenebilirmiyim
Karşılaştırma yaptığım da Asus Rog Strix daha performanslı çıkmıştı. Ama ben bir daha inceleyeyim. Söylediğiniz için teşekkür ederim.kasa ve PSU'ya 4000 TL
rtx 2080 ti gaming x trio daha fazla performans verio (1-3 fps)
www.sinerji.gen.trHangi siteden topladın öğrenebilirmiyim
Kusura bakmayın küçük 1-2 tane detayı kaçırıp yanlış ekran kartı seçmişim ekran kartı yerine MSI Gaming X Trio 11GB modelini seçmeniz sizin için daha yararlı olacaktır.Hangi siteden topladın öğrenebilirmiyim