aşırı kötüarkadaşlar babama bi liste vermiştim gitmiş tanıdığı büyük bir mağazada fiyat almış 10400 monitör dahil phlips bir monitör parçalar var kuzenim bende büyük olan RX alma diyor sizce alınır mı
aşırı kötüarkadaşlar babama bi liste vermiştim gitmiş tanıdığı büyük bir mağazada fiyat almış 10400 monitör dahil phlips bir monitör parçalar var kuzenim bende büyük olan RX alma diyor sizce alınır mı
ne demek bilmiyorumhayır neresi olduğunu bilmiyom
berbatarkadaşlar babama bi liste vermiştim gitmiş tanıdığı büyük bir mağazada fiyat almış 10400 monitör dahil phlips bir monitör parçalar var kuzenim bende büyük olan RX alma diyor sizce alınır mı
Kardeşim alırsan bunu hayatının kazığını yersin. Git en kötü vatan dan al gene rtx li alırsan la bune kasa ve psu zaten berbar parçalar vs berbet ötesi. Deşhe-ü Kazıkarkadaşlar babama bi liste vermiştim gitmiş tanıdığı büyük bir mağazada fiyat almış 10400 monitör dahil phlips bir monitör parçalar var kuzenim bende büyük olan RX alma diyor sizce alınır mı
monitör 2000tl etmez.qarkadaşlar monitör dahil diyorum bak monitör nerden baksan 2 k
yine pahalı bu fiyata 2060+3500x toplanır monitörde alınırqarkadaşlar monitör dahil diyorum bak monitör nerden baksan 2 k
imzadaki sistemim 5 k ve bu sistemden daha iyi?qarkadaşlar monitör dahil diyorum bak monitör nerden baksan 2 k
ee 8k ya 2060 lı toplanır bunun psu kötü kasa kötü ekran kartı brtbat bunu alacağına paranı çöpe atqarkadaşlar monitör dahil diyorum bak monitör nerden baksan 2 k