Neler Yeni

Pc toplicam yardımci olur musunuz

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Bütçe
10000
Arkadaşlar sa öncelikle belirli zamanlarda para alicam yavaş yavaş artık pc toplamak istiyorum
Suanki hesaplamalarimla
R5 5600 ile rtx 3060 almayı düşünüyorum fp olarak kasa hariç 10k
Ekran kartıni sahibinden üzerinden 4500-5000 bandında buldum işlemci vs diğer bütün parçalar sifir
Şimdi bi sonraki aya işlemci alıp
Diger aya ekran kartı alsam çünkü yılbaşı geliyor asgari zamlaninca fiyatlar artar gibime geliyor sizce topladığım sistem ıyi mi para parca parca elime geçeceği için hazır sistem alamam bu fiyat uygun mu ne dersiniz toplamalı miyim hazır sistem beklemeliyim mi
Çok uzun yazdım kusura bakmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Adem Arslan
Kredi kartın varsa taksitle hazır sistem alabilirsiniz son zamanlarda çok güzel sistemler geliyor parça parça toplanınca baya fiyat farkı oluyor bu sistemlere göre örneğin bugün ki 2060 li sistem

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,557
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hazır sistem için paran hazır olacak adı üstünde hazır 😅 paran parça parça ise parça parça alacaksın diğer türlü taksitli alman gerekiyor Kredi kartı ile ekran kartını alırken Mining olayına dikkat piyasadaki çoğu kartlar Mining çıkması

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kredi kartın varsa taksitle hazır sistem alabilirsiniz son zamanlarda çok güzel sistemler geliyor parça parça toplanınca baya fiyat farkı oluyor bu sistemlere göre örneğin bugün ki 2060 li sistem
Bide stok sıkıntısi var knk alana kadar bitermi

Beyab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Bilal utku ören
Arkadaşlar sa öncelikle belirli zamanlarda para alicam yavaş yavaş artık pc toplamak istiyorum
Suanki hesaplamalarimla
R5 5600 ile rtx 3060 almayı düşünüyorum fp olarak kasa hariç 10k
Ekran kartıni sahibinden üzerinden 4500-5000 bandında buldum işlemci vs diğer bütün parçalar sifir
Şimdi bi sonraki aya işlemci alıp
Diger aya ekran kartı alsam çünkü yılbaşı geliyor asgari zamlaninca fiyatlar artar gibime geliyor sizce topladığım sistem ıyi mi para parca parca elime geçeceği için hazır sistem alamam bu fiyat uygun mu ne dersiniz toplamalı miyim hazır sistem beklemeliyim mi
Çok uzun yazdım kusura bakmayın
Rtx 3060 vr ikinci el ve yarı fiyat minig kokusus alıyorum

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
  • Konu Sahibi Konu Sahibi