Arkadaşlar 1 hafta içerisinde bir bilgisayar almayı düşünüyorum fakat parasını hakediyormu veya site güvenilir mi Emin değilim
Sizce bu sistem nasıldır genelde Adobe programları kullanılacak ve arada hikayeli oyun oynayacağım 2kda
Birde 4070 ti süper ile 4070 super arasında kaldım boşu boşuna para vermek istemiyorum hangisini almalıyım
Honor 7A-RTX4070TİS - Game Garaj
Honor 7A-RTX4070TİS , Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 ekran kartı seçeneği ile Honor 7A-RTX4070TİS hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com
Sizce bu sistem nasıldır genelde Adobe programları kullanılacak ve arada hikayeli oyun oynayacağım 2kda
Birde 4070 ti süper ile 4070 super arasında kaldım boşu boşuna para vermek istemiyorum hangisini almalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde anakart iş gorurmu ?Arkadaşlar 1 hafta içerisinde bir bilgisayar almayı düşünüyorum fakat parasını hakediyormu veya site güvenilir mi Emin değilim
Honor 7A-RTX4070TİS - Game Garaj
Honor 7A-RTX4070TİS , Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 ekran kartı seçeneği ile Honor 7A-RTX4070TİS hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Son düzenleme: