Neler Yeni

Yardım PC toplıyacağım acil öneri

miracunal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mirac
Arkadaşlar 1 hafta içerisinde bir bilgisayar almayı düşünüyorum fakat parasını hakediyormu veya site güvenilir mi Emin değilim

Sizce bu sistem nasıldır genelde Adobe programları kullanılacak ve arada hikayeli oyun oynayacağım 2kda

Birde 4070 ti süper ile 4070 super arasında kaldım boşu boşuna para vermek istemiyorum hangisini almalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar 1 hafta içerisinde bir bilgisayar almayı düşünüyorum fakat parasını hakediyormu veya site güvenilir mi Emin değilim

Sizce bu sistem nasıldır genelde Adobe programları kullanılacak ve arada hikayeli oyun oynayacağım 2kda

Birde 4070 ti süper ile 4070 super arasında kaldım boşu boşuna para vermek istemiyorum hangisini almalıyım
Birde anakart iş gorurmu ?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ertuğrul Yavuz
Hocam sistem benim içime sinmedi, toplama taraftarıyım. Adobe programı da ekran kartı odaklı olduğundan aradaki farka değeceğini düşünüyorum. Tabii fiyat farkına bi' bakmak lazım. Sistemdeki sıvı soğutma, ram özellikle çöp diyesim geliyor da, 120mm sıvı soğutma nedir yani... 7600x ısınıyor haberiniz olsun. Ben kule tipi önerenlerdenim.

miracunal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mirac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sistem benim içime sinmedi, toplama taraftarıyım. Adobe programı da ekran kartı odaklı olduğundan aradaki farka değeceğini düşünüyorum. Tabii fiyat farkına bi' bakmak lazım. Sistemdeki sıvı soğutma, ram özellikle çöp diyesim geliyor da, 120mm sıvı soğutma nedir yani... 7600x ısınıyor haberiniz olsun. Ben kule tipi önerenlerdenim.
Bendede aynısı oldu hocamda toplayamam

Bide tak çalıştır olsun istiyorum

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Şan Özşaho
1080p'de oynayacaksanız rtx 4070super yeter size, ancak 2k'da oynayacaksanız ti super alın

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Şan Özşaho
Ayrıca sıvı soğutma alırsan sisteme takılı gelir ancak hava soğutucuları monte etmeden gönderiyorlar sizin takmanın gerekir

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ertuğrul Yavuz
Bendede aynısı oldu hocamda toplayamam

Bide tak çalıştır olsun istiyorum
Bilmiyorum vallahi, ben topladım. Hiç pişman değilim, parçalar imzamda. Aradaki fiyat farkı veya aynı fiyata toplanacaksa bileşenlerin kalite farkına kesinlikle değer.

san_ozsaho

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Şan Özşaho

Şu sistemi şu özelleştirmeleri yaparak alabilirsiniz, dediğim gibi ti super 2k çözünürlükte tam performans verir

Ekler

• Screenshot_20250202_134400_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250202_134400_Samsung Internet.jpg
    264.8 KB · Hit: 10

quartle

80+ Gold
ben attım şu anda moderatör onayı bekliyor bi linkten dolayı galiba birazdan düşer yorum olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,397
Üyeler
169,567
Son üye
mcantruk
Top Bottom