muratmaske
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- murat maske
selam arkadaşlar şimdi ben bir pc toplucam bu akşam yada en geç yarın siparişi vericem bu ürünün.kendi kafamdan topladım bir pc sizde bakıp incelerseniz iyi olur yanlış bir şey varsa soyleyin lütfen .
şimdi elimce coolmaster midtower kasa var 650w psu ama 80 plus değil.yalnız psu baktım 8+8 pin mevcut ekran kartı için.
2 tb harddiskimde mevut .
monitörde var.24 inc
Ben şimdilik bu kasaya işlemci ram anakart ve ekran kartı alıp kullanm diyorum.Eklemesini sonra yaparım.
İŞLEMCİ
www.n11.com
ANAKART
www.n11.com
RAM
www.n11.com
EKRAN KARTI
Şimdi size sormak istediğim şu parca şunla sıkıntı yapar yada aynı fiyat şunu alsan daha iyi olur diyeceğiniz bir parça mevcutmu.
şimdi elimce coolmaster midtower kasa var 650w psu ama 80 plus değil.yalnız psu baktım 8+8 pin mevcut ekran kartı için.
2 tb harddiskimde mevut .
monitörde var.24 inc
Ben şimdilik bu kasaya işlemci ram anakart ve ekran kartı alıp kullanm diyorum.Eklemesini sonra yaparım.
İŞLEMCİ

İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
ANAKART

MSI B450M-A Pro Max AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI B450M-A Pro Max AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
RAM

Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
EKRAN KARTI
Şimdi size sormak istediğim şu parca şunla sıkıntı yapar yada aynı fiyat şunu alsan daha iyi olur diyeceğiniz bir parça mevcutmu.