Neler Yeni

PC UPGRADE ETMEK İSTİYORUM

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haktan Efe Cüra
i3 10100f
rx 6400 4gb
8gb ddr4 ram
H510m a Pro anakart
400w psu
165hz

şuanki sistemim bu şekilde arkadaşlar artık bana yetmemeye başladı 1 yıl oldu toplayalı ama artık performansından memnun değilim oyundadığım oyunlar için yeterli değil
fortnite
cs 2
valorant
gta5
ve bu oyunlar ileride daha fazla güncelleme alıp daha fazla sıkıntı yaşatıcaklar bana bu yüzden upgrade etmek istiyorum bütçem yaklaşık 4 5k ne tavsiye edersiniz bana yardımlarınızı bekliyorum...

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
4k ile nasıl yapıcam onu
4kya hepsini yapamazsın bir ram birde işlemci veya ekran kartı alabilirsin arc750yi 4knın içinde bulabileceğini düşünmüyorum.Bence işlemciyi satıp i5 e geçebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haktan Efe Cüra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4kya hepsini yapamazsın bir ram birde işlemci veya ekran kartı alabilirsin arc750yi 4knın içinde bulabileceğini düşünmüyorum.Bence işlemciyi satıp i5 e geçebilirsin.
8gb ram alıp 2.elden rx6600 almak geldi aklıma sizce mantıklımı 3.5 4k civarında ekran kartı

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
kral git sat onu 7 8 k ya ekle 4 5k hazır sistem al fp yakalarsan gfalan efsane olur

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
i3 10100f
rx 6400 4gb
8gb ddr4 ram
H510m a Pro anakart
400w psu
165hz

şuanki sistemim bu şekilde arkadaşlar artık bana yetmemeye başladı 1 yıl oldu toplayalı ama artık performansından memnun değilim oyundadığım oyunlar için yeterli değil
fortnite
cs 2
valorant
gta5
ve bu oyunlar ileride daha fazla güncelleme alıp daha fazla sıkıntı yaşatıcaklar bana bu yüzden upgrade etmek istiyorum bütçem yaklaşık 4 5k ne tavsiye edersiniz bana yardımlarınızı bekliyorum...
8gb ram + rx 6600
10100F ile biraz darboğaz olacaktır ama sonra para biriktir işlemci de değiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haktan Efe Cüra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hem miningde yapılmıyor o kartla yanlış bilmiyorsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral git sat onu 7 8 k ya ekle 4 5k hazır sistem al fp yakalarsan gfalan efsane olur
bu sistemi kaça satabilirimki hocam nolur yardımcı olun bu sistemden kurtulmayı çok istiyorum

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
uğraşmak istersen 2 el rx6600 al tak onu sat kendi ekran kartını da sat ekleyebildiğin kadar ekle hazır fp sistem al

bu sistemi kaça satabilirimki hocam nolur yardımcı olun bu sistemden kurtulmayı çok istiyorum
hangi şehirdesin

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haktan Efe Cüra
uğraşmak istersen 2 el rx6600 al tak onu sat kendi ekran kartını da sat ekleyebildiğin kadar ekle hazır fp sistem al

hangi şehirdesin
ankara hocam

hangi şehirdesin
discordun varsa ordan konuşalım istersen daha rahat olur müsaitsen

dc:haktannn_

mea554477

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammed Emin Akan

internette nsıfır fıyatlarına bak ona göre uygun fıyat cıkar sat. satarsan iyi olur gerçekten çunku gelıstıremessın bu sıstemı

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haktan Efe Cüra
internette nsıfır fıyatlarına bak ona göre uygun fıyat cıkar sat. satarsan iyi olur gerçekten çunku gelıstıremessın bu sıstemı
sizce kaça satılır benim sistem
1 yıl oldu muhtemelen alalı
i3 10100f
rx 6400
8gb ram
H510m A pro
400w psu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom