Pc var arkadaş yok :(

kardeşim fps oyunlarını pek sevmem lol battlerite dota başlarsan özelden yaz bana

Yeni kişilerle tanış, imkanın varsa oyuncuların olduğu mekanlara git
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanaldan arkadaş edinmek her zaman sorun
ne alakası var.

hocam minecraft oynayabilirsin tek kişilik güzel bir oyun ama oynadığını belli etme sonra velet diyorlar
(öyle diyenlere sinir oluyom)
Tek kisilik sıkıcı oluyor ben genelde craftrise sonoyuncu hypixelde felan bedwars skywars pvp atiyorum genelde bence arkadaş benim dedim serverda oynasa sıkılmaz bence

Buyur gelebilirsin.
Hegün oyun oynuyoruz.

Tek kisilik sıkıcı oluyor ben genelde craftrise sonoyuncu hypixelde felan bedwars skywars pvp atiyorum genelde bence arkadaş benim dedim serverda oynasa sıkılmaz bence
arkadaşlarla aternos survival oynanabilir

Selamlar yeni PC aldım istediğim online / offline oyunu oynuyorum ama arkadaş çevrem csgo-valorant dışında oyun oynamıyor / oynayamıyor
kısacası varsa 16 yaşında benim durumumda olan arkadaşlar warzone - PUBG vb oyunları beraber oynayabiliriz :) instagramım nickimle aynı

Face-it kasmayı düşünüyorum bu arada
Reyiz istersen gelebilirim

Selamlar yeni PC aldım istediğim online / offline oyunu oynuyorum ama arkadaş çevrem csgo-valorant dışında oyun oynamıyor / oynayamıyor
kısacası varsa 16 yaşında benim durumumda olan arkadaşlar warzone - PUBG vb oyunları beraber oynayabiliriz :) instagramım nickimle aynı

Face-it kasmayı düşünüyorum bu arada
discord kanallarina gir istemedigin kadar arkadas bulursun

craftrise de hile açmayanı linçliyorlar diye biliyorum

Geri