ne alakası var.Yeni kişilerle tanış, imkanın varsa oyuncuların olduğu mekanlara git
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanaldan arkadaş edinmek her zaman sorun
Tek kisilik sıkıcı oluyor ben genelde craftrise sonoyuncu hypixelde felan bedwars skywars pvp atiyorum genelde bence arkadaş benim dedim serverda oynasa sıkılmaz bencehocam minecraft oynayabilirsin tek kişilik güzel bir oyun ama oynadığını belli etme sonra velet diyorlar
(öyle diyenlere sinir oluyom)
arkadaşlarla aternos survival oynanabilirTek kisilik sıkıcı oluyor ben genelde craftrise sonoyuncu hypixelde felan bedwars skywars pvp atiyorum genelde bence arkadaş benim dedim serverda oynasa sıkılmaz bence
Reyiz istersen gelebilirimSelamlar yeni PC aldım istediğim online / offline oyunu oynuyorum ama arkadaş çevrem csgo-valorant dışında oyun oynamıyor / oynayamıyor
kısacası varsa 16 yaşında benim durumumda olan arkadaşlar warzone - PUBG vb oyunları beraber oynayabiliriz instagramım nickimle aynı
Face-it kasmayı düşünüyorum bu arada
discord kanallarina gir istemedigin kadar arkadas bulursunSelamlar yeni PC aldım istediğim online / offline oyunu oynuyorum ama arkadaş çevrem csgo-valorant dışında oyun oynamıyor / oynayamıyor
kısacası varsa 16 yaşında benim durumumda olan arkadaşlar warzone - PUBG vb oyunları beraber oynayabiliriz instagramım nickimle aynı
Face-it kasmayı düşünüyorum bu arada
craftrise de hile açmayanı linçliyorlar diye biliyorumTek kisilik sıkıcı oluyor ben genelde craftrise sonoyuncu hypixelde felan bedwars skywars pvp atiyorum genelde bence arkadaş benim dedim serverda oynasa sıkılmaz bence